resim yok
18 Nisan 2014 - 09:26
Magazin

Kemal'in mal varlığı...

 

Henüz 2.5 yaşında ama...

 

İşte Cem Yılmaz'ın oğlu Kemal'in mal varlığı!

Cem Yılmaz'dan geçen yıl sonu boşanan Ahu Yağtu, Türk Medeni Kanunu'nda yer alan;

'Evlilik sona erince velayet kendisinde kalan eş, hakime çocuğun malvarlığının dökümünü gösteren bir defter vermek ve bu malvarlığında gerçekleşen önemli değişiklikleri bildirmek zorundadır'

maddesi gereğince mahkemeye başvurdu.

 

KEMAL'İN MAL VARLIĞINI BİLDİRDİLER

Yağtu'nun avukatları küçük Kemal'in malvarlığını bildirdiler.

 

24 YIL BOYUNCA...

Yapılan protokol gereği Kemal Yılmaz adına Şişli'de bir gayrimenkulun bulunduğunu tescil ettiren avukatlar 24 yıl boyunca kullanım hakkının anne Ahu Yağtu'ya ait olduğunu belirttiler.

 

DÜZENLİ OLARAK BİLDİRİLECEK

Görülen duruşmada mahkeme, kanun gereği Kemal reşit olana kadar mal varlığında meydana gelen değişikliklerin mahkemeye düzenli olarak bildirilmesine karar verdi.[reklam]

27 YAŞINA GELİNCE...

Yani bu anlaşmaya göre, çiftin 2,5 yaşındaki oğlu Kemal, 27 yaşına gelince Loft Evleri'ndeki daireyle ilgili tüm haklarını kullanabilecek.

 

BEYKOZ AİLE MAHKEMESİ'NDE BOŞANMIŞLARDI

Beykoz Aile Mahkemesi'nde boşanan Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu arasında yapılan boşanma protokolünde, Yılmaz çocukları Kemal için ayda 10 bin dolar nafaka ödemeyi kabul etmişti.

Protokolde Kemal'in eğitimi de yüksek lisansına kadar planlanmıştı. Yılmaz, Ahu Yağtu'ya 500 bin dolar tazminat, Sarıyer, Şişli, İstinye Park ve Loft'ta gayrimenkul ile 2013 model Range Rover cip vermişti.

 

 

CEM YILMAZ'IN YENİ HAYATI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin