resim yok
11 Nisan 2014 - 11:18
Magazin

Taze kanlar!

Cem Yılmaz, son filmi için kolları sıvadı. Ekibine 'genç' isimler aldı!

68 yaşındaki babası Arif Yılmaz ile 62 yaşındaki dayısı Mehmet Küçükdurmaz, senaryo okumasına katıldı.


Ünlü komedyen, yeni elemanlarını ise şöyle tanıttı: Ekibe taze kan!

Her daim esprileri patlattı. Standup'tan setlere aktı. İşte Cem Yılmaz bu kez son eseri için çalışmadaydı!

Ünlü komedyen, 'Pek Yakında' adlı filmi için hazırlıklara başladı. İlk aşama ise sıkı bir senaryo hazırlamaktı.

 

EKİBİ UCUZA GETİRDİ...

Cem Yılmaz, yeni filmine taze kan katmak için güçlü bir ekip oluşturdu. Senaryo ekibini hazırlarken bütçeden de kıstı! Bunun için 62 yaşındaki dayısı Mehmet Küçükdurmaz ile 68 yaşındaki babası Arif Yılmaz'ı ekibe aldı.

Yılmaz ailesi, hep birlikte ünlü komedyenin ofisinde buluştu. Dayı Mehmet Küçükdurmaz, bilgisayarın başına geçip yeğeninin senaryosunu okumaya başladı.

 

O ANI ÖLÜMSÜZLEŞTİRDİ

Yılmaz'ın babası Arif Yılmaz da bilgisayarın karşısındaydı. Hem baba hem de dayı evlatlarına destek olurken Cem Yılmaz o anı fotoğraflattı.[reklam]

INSTAGRAM'DAN PAYLAŞTI

Sonra da sosyal paylaşım sitesi İnstagram'da bu pozu yayınlayarak altına şu notu düştü: Ekibe taze kan!

 

'JAMAL' YILMAZ, 'MAJOR' ERDOĞAN

Bu arada Gladyatör'ün Çanakkale filminde rol alan Cem Yılmaz ile Yılmaz Erdoğan'ın filmdeki isimleri belli oldu. Yılmaz Jamal, Erdoğan ise Major (Binbaşı) Hassan olarak izleyici karşısına çıkacak.

Oscarlı aktör Russell Crowe'un hem yönetmenliğini üstlenip hem oynadığı 'The Water Diviner' filmiyle ilgili detaylar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Cem Yılmaz ile Yılmaz Erdoğan'ın da rol aldığı yapımda, ikilinin filmdeki isimleri ortaya çıktı. Filmde ünlü komedyen Yılmaz Jemal (Cemal), Yılmaz Erdoğan ise 'Major (Binbaşı) Hassan' karakterine hayat verecek. Filmde aynı zamanda Avustralya'da yaşayan Türk Deniz Akdoğan, Salih Kalyon, Birol Tarkan Yıldız gibi isimler de rol alıyor.

 

OSMANLI KADINI OLGA KURYLENKO

Ünlü Ukraynalı aktrist Olga Kurylenko ise Osmanlı Kadını 'Ayşe'ye hayat verecek. Çekimlerinin bir bölümü Türkiye'de gerçekleştirilen 'The Water Diviner'da, I. Dünya Savaşı sırasında oğullarını kaybetmiş babanın hikayesi konu ediliyor.

 

 

USTA OYUNCUDAN CEM YILMAZ HAKKINDA ŞOK SÖZLER! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin