Cem Yılmaz'ın sır sevgilisi bakın kim çıktı?

Cem Yılmaz'ın sevgilisiyle ilgili bilinmeyenler!

resim yok
24 Nisan 2014 - 11:00
Magazin

Cem Yılmaz'ın sevgilisiyle ilgili bilinmeyenler!

Bilgi, Cem'in çevresinden...

Sabah Gazetesi yazarlarından Mevlüt Tezel'in bugünkü köşesinde yer verdiği yazının detayları şöyle:

 

SIR SEVGİLİ!

''Basın ilk golü yedi; belki kadın Avustralyalı da değildir! Anlaşılan Cem Yılmaz; medyayla kedi-fare oyunu oynayacak, açıklama yapmayacak, her gün de bir iddia ortaya atılacak.

Son bir haftadır Cem Yılmaz'ın yabancı sevgilisiyle ilgili haberler okuyoruz. 'Memleketi Avustralya, adı da Mallory' diye haberler çıkıp duruyor.

Ünlü komedyenin, Mallory ile 'The Water Diviner' filminin Avustralya çekimleri sırasında tanıştığı söyleniyor.

Öte yandan Cem Yılmaz, Twitter' hesabından 'Mallory ne lan! Hahhhahhahhaaha' diye yazıp kafaları karıştırdı.

 

SETTE TANIŞMIŞLAR

Basın ilk golü yedi; belki kadın Avustralyalı da değildir!

Anlaşılan Cem Yılmaz; medyayla kedi-fare oyunu oynayacak, açıklama yapmayacak, her gün de bir iddia ortaya atılacak.

Hadi bir iddia da benden gelsin!

 

MAKYÖZ

Cem Yılmaz'ın ekibinden aldığım bilgiye göre; Avustralyalı gizemli kadın; 'make-up artist', yani makyöz... Ama sadece makyöz demek hata olur; makyaj sanatında uzman biriymiş, sinema setlerinde özel makyajlar yapıyormuş.

Cem Yılmaz'la da sette tanışmış.İstanbul'da da Cem Yılmaz'ın evine kalıyormuş falan filan...''[reklam]

BAYRAM ÇOCUĞU!

Cem Yılmaz, dün büyük sevinç yaşadı. Yaş günü 23 Nisan'a denk gelen ünlü şovmenin keyfi, oğlunun yaptığı jest ve aşkının yanında olmasıyla katlandı

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, sadece Türkiye'de değil dünyanın birçok yerinde coşkuyla kutlandı. 23 Nisan'ı en mutlu geçiren isimlerin başında ise Cem Yılmaz geldi. Dün aynı zamanda yaş günü de olan ve 41 yaşına giren ünlü komedyen, twitter'dan şöyle doğumgünü mesajı yolladı:

 

'ASLAN KEMAL' POZU

"23 Nisan doğumgünüm. Hem ulusal hem çocuk olmam bu yüzden... Yaş 41. Hep birlikte nice güzel yıllara canım kardeşlerim."

Cem Yılmaz'ın keyfi, oğlu Kemal'in çektirdiği bir fotoğrafla ise iyice katlandı. Yılmaz, çiçeklerle "İyi ki doğdun babam" yazısı önünde poz veren Kemal'in pozunu paylaşıp "Aslan Kemal" dedi.

Bu arada doğumgününü Avustralyalı sevgilisiyle birlikte İstanbul'da kutlayan ünlü komedyen, böylece 23 Nisan'ı çocuklar gibi neşeli geçirdi.

 

AŞKIYLA KUTLADI

Şu sıralar vaktinin büyük bir kısmını Avustralyalı sevgilisiyle birlikte geçiren Cem Yılmaz, yeni yaşına da yeni aşkıyla birlikte girdi.

 

 

LEYLA İLE MECNUN'UN ERDAL BAKKAL'INDAN CEM YILMAZ'A ÖVGÜ! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin