resim yok
28 Ocak 2013 - 00:00

 

Leyla Kömürcü Bilginel'den samimi itiraflar...

 

Sacit Aslan ve Pelin Çini’nin sunduğu magazin dünyasının değerlendirildiği Aramızda Kalsın programına bugün Leyla Bilginel katıldı.

Programda Leyla Bilginel, ‘Yeni oyunumda iç çamaşırı yok. Karakter ön plana çıkacak. Oyunculuğumun 3'te 1'ini ortaya koyamadım. Ben tiyatrocu değilim, kamerayla başladım. Yapımcılar aynı isimler etrafında dönüp duruyor’ dedi. Bilginel ‘2 ay sonra Adriana Lima’nın yaptığı bir şovu ben de yapacağım’.

Oğlu Kayra’nın kendine bir hediye olduğunu söyleyen Bilginel, ‘Sperm bankasından çocuk sahibi olmam birçok insanı rahatsız etti. Şu an hayatımda kimse yok. Hiç aşık olmadım ben, bana aşık olunmasına alışmışım’ dedi..

Bilginel programda ‘Cem Yılmaz’la 5 ay beraber oldum. Onunla birlikte oldum ama onunla haber olmak istemedim. Cem her zaman arkadaşım. Cem adam gibi adamdır. O yüreğiyle var olsun. Allah mutlu ve mesut etsin. Bütün ilişkilerimden evlenme ve çocuk teklifi aldım. Cem en kısa ilişkimdi’ açıklamasını yaptı. İlk erkek arkadaşım yirmi iki yaşında oldu’ dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin