resim yok
17 Eylül 2011 - 00:00

 

Kanal D'de yayınlanan başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy ve Cemre Çayak'ın paylaştığı "Kuzey Güney" dizisinin 3. Bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan iki bölümünün tekrarını izleyebildiğiniz Kuzey Güney, 3. bölümü itibariyle yayınına tekrarsız devam edecek.
 
Güney'in yaptığı kazayı üzerine alarak "Katil" damgası yiyen Kuzey, geçmişin yükünden kurtulamıyor.Kuzey'in içinde hesaplaşma yaşadığı günlerde, kaza sonucunda ölen çocuğun babasının eve gelerek Kuzey'den hesap sorması, onu ailesine ve en önemlisi her şeyi elinden alan Güney'e karşı daha da dolduruyor.Cemre artık Kuzey'in ona karşı olan duygularını biliyor. Cemre'nin dövüş gecesi Kuzey'in yanına gitmesi, Güney'i rahatsız ediyor. İki kardeş arasındaki ipler iyice geriliyor.
 
Öte yandan Güney ve Banu arasındaki yakınlaşma devam ediyor. Cemre bu yakınlaşmaya şahit olacak mı? Kuzey, Cemre'yle olan ilişkisine nasıl devam edecek?Güney, Kuzey'in Cemre'ye karşı duygularını hissediyor mu?
 
Hepsinin cevabı 21 Eylül Çarşamba akşamı 3. bölümüyle ekranlara gelecek Kuzey Güney'de.
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin