Cennet Mahallesi'nden sonra yeni dizi sürprizi!

Çağla Şikel ve Alişan'dan yeni dizi sürprizi...

resim yok
21 Nisan 2014 - 15:03
Magazin

Çağla Şikel ve Alişan'dan yeni dizi sürprizi...

Çağla Şikel ve Alişan aynı dizide!

Ekranların sevilen ikilisi Çağla Şikel ve Alişan 'Cennet Mahallesi'nden sonra yeniden aynı dizide!


İşte ilk detaylar:

 

YENİDEN KAMERA KARŞISINA GEÇİYORLAR

Show TV'de hafta içi her gün 'Her Şey Dahil' ile gündüz kuşağı programı yapan sevilen ikili Alişan ve Çağla Şikel Altuğ birlikte dizi çekecek.

Cennet Mahallesi dizisinde birbirilerine kavuşamayan iki sevgiliyi canlandıran Çağla Şikel ve Alişan, yeni bir dizi ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyorlar.

 

YAZ DÖNEMİNDE

Show TV'de geçtiğimiz yıllarda uzun süre yayınlanan 'Cennet Mahallesi'nde birlikte rol alan Alişan ve Çağla Şikel Altuğ, yapımcılığını Show TV'nin iç yapımları olan C Yapım'ın üstlendiği yeni bir dizi ile yaz aylarında izleyici karşısına çıkacak.

 

İKİ AŞIK!

Cennet Mahallesi'nde olduğu gibi yeni dizide de birbirlerini çok seven ancak kavuşmalarına sürekli engel çıkan iki aşığı canlandıracak olan Alişan ve Çağla Şikel Altuğ, yeni dizide izleyiciyi hem güldürüp hem de duygulandıracak.[reklam]

CENNET MAHALLESİ NASIL BİR DİZİYDİ?

Cennet Mahallesi, İstanbul'un kenar semtlerinden biridir. Dans, müzik, aşkların bol olduğu bir yerdir burası. En güzel kızlar, en afili delikanlılar, en hoş sohbet duygulu insanlar burada yaşar.

 

Bu mahallenin gülü güzeller güzeli dansöz Sultan ile yanık sesli kemancı Ferhat birbirlerine deliler gibi aşıktır ama iki taraf aileleri arasında 4 göbek önceden başlayan düşmanlık bu iki sevgilinin aşkına mani olmaktadır.

 

Sultan'ın anası bohçacı Pembe ile Ferhat'ın babası zurnacı Yunus da yıllar önce birbirlerine büyük sevda ile bağlanmışlar; ama bu düşmanlık onların da mutluluğunu bozmuştur. Fakat 100. bölümde Ferhat ve Sultan evlenmiştir. Sultan ise tahminen 110. bölümde hamile kalıp 112. bölümde kızı Papatya'yı bankada doğurmuştur. 119. bölümde Ferhat alkollüyken Sultan'ı aldatır ve Ferhat Almanya'ya gider. Finalde hüzünlü bir şekilde dizi son bulur.

 

 

ÇAĞLA ŞİKEL'DEN DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin