Cesur ve Güzel 10. Bölüm fragmanlarında neler yaşandı?

Cesur ve Güzel'in yarın akşam yayınlanacak 10. bölümü heyecanla bekleniyor. Ekranların ilgiyle takip edilen ve sevilen dizisinde kaza yapan Cesur ve Sühan kurtulabilecek mi? Sühan'ın başındaki bela bu kadarla bitecek mi? Bu soruların cevabı ve daha fazlası haberimizde!

Sibel Karagöl
18 Ocak 2017 - 18:11
Yeni Bölüm

Geçen hafta yayınlanan Cesur ve Güzel'in 9. bölümü final sahnesinde nefesler tutulmuştu. Gerilim dolu araba kazasının sonrasında Cesur ve Sühan'ın nasıl kurtulacağı merak konusu... Cesur ve Güzel'in beklenen 10. bölüm fragmanları yayınlandı.  

17-01/18/ces2.jpg

Tahsin Korludağ Cesur'dan kurtulmak bir plan yapar.  Cesur'un arabasının frenlerini bozan Korludağ'ın adamı Salih, Sühan'ın da arabaya bineceğinden habersizdir! Tahsin kendi kazdığı kuyuya düşer. Sühan ile Cesur Kirpi Köy'ün virajlı yollarında son hızla ilerlerken, araba takla atar ve alev alır. Bunu öğrenen Tahsin biricik kızı için çok endişenir. Meraklanan Tahsin Korludağ kalp krizi geçirir. 

Cesur ve Güzel 10. Bölüm Fragmanı

Kazadan nasıl olduğunu bilmediğimiz bir şekilde kurtulan Cesur ve Sühan'ın başındaki bela bitmemiştir. Kimliği belirsiz bir grup tarafından Sühan kaçırılır. Tahsin Bey Cesur'un kendisini cezalandırmak için Sühan'ı kaçırdığını düşündüğü için Cesur'un peşine polis takar. Cesur'un annesi oğlumu kimselere vermem desede polisler hery yerde Cesur'u arar. Bu sırada yakışıklı kahramanımız Cesur, Sühan'ı kötü adamaların elinden kurtarır.

Cesur ve Güzel 10. Bölüm 2. Fragmanı

Cesur ve Güzel dizisinin yarın akşam yayınlanacak 10. Bölüm son fragmanında ise, Cesur ve Sühan romantik bir akşam yemeğindedir. Cesur Sühan'a olan aşkını açık bir dille ifade ederken, Sühan ise Cesur'un gerçek kimliğini öğrenediğinden beri Cesur'dan uzaklaşamaya başlamıştır. 

Cesur ve Güzel 10. Bölüm 3. Fragmanı

Cesur ve Sühan'ın nasıl kurtulduğunu, Sühan'ı kim kaçırdığını ve daha fazlasını öğrenmek için yarın akşam Kanal D ekranlarında saat 20:00'da yayınlanacak olan Cesur ve Güzel 10. bölümünde öğreneceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin