Cesur ve Güzel 10. bölümde Sühan'dan evlenme teklifi

Her bölümde ayrı heyecana ev sahipliği yapan Cesur ve Güzel bu akşam yayınlanan 10. bölümüyle izleyicilerden tam not aldı.

Sibel Karagöl
20 Ocak 2017 - 00:28
Yeni Bölüm

Bu akşam yayınlanan Kanal D'nin ilgiyle takip edilen dizisi Cesur ve Güzel 10. bölümde nefes kesici anlar yaşandı.

Cesur ve Güzel 10. Bölüm Özeti

Araba kazasından hasarsız kurtulan Cesur ve Sühan, atlattıkları tehlike karşısında şok geçirirler. Cesuru hedef alan hain saldırının arkasındaki kişinin babası olduğunu kendi kulaklarıyla öğrenmesiyle Sühan kendine gelemez. Kaza yaptıkları yere yakın bir otele giden Cesur ve Sühan, Cesur'un ısrarıyla otelde sakin güzel bir gün geçirmeye çalışırlar.

17-01/20/cc.Jpeg

Tahsin bey kurduğu tuzaktan Sühan'ın kurtulmasına sevinirken, bu "kaza"nın sorumlusunun kendisi olduğunu öğrenince kalp krizi geçirir. Hastaneye kaldırılan Tahsin Korludağ'ın ilk yardımına giden Mihriban'dır. Haberi duyar duymaz hastaneye giden Adalet, Tahsin'i Mihriban diye sayıklarken görünce kıskançlık hisseder. Bu kıskançlık M. adında birinin Tahsin'i araması ve Tahsin'in Adalet'den dışarı çıkmasını istemesiyle daha da artar. 

Sühan'ı Kim Kaçırdı

Bu sırada Tahsin büyük ve acımasız planını devreye sokmak için hastane yatağından harekete geçer. Bülent ile beraber hazırlıkları planın amacı Sühan'ı tamamen Cesur'dan uzaklaştırmaktır. 

17-01/20/-1484863683.jpg

Sühan'ın İntikamı 

Cesur ise bu planı farkeder ve Sühan'ı bulmak için seferber olur. eksik taşları oturtan Cesur Sühan'ı kurtarır. Fakat Sühan bu kaçırılmanın arkasında Cesur'un olduğuna inanır. Ama Tahsin Bülent'in konuşmasını dinler. Kendisine bunu yaptığı için babasından büyük bir nefret duyar. Babasından intikam almak için yaptığı şeyle herkesi şaşırtır ve Cesur'a evlenme teklif eder?

17-01/20/cccc.jpg

Her bölümde ayrı heyecana ev sahipliği yapan Cesur ve Güzel bu akşam yayınlanan 10. bölümüyle izleyicilerden tam not aldı. Cesur ile Sühan'intikam için evlenecek mi sorusuyla yeni bölümünü merakla beklediğimiz Cesur ve Güzel 26 Ocak Perşembe akşamı 11. bölümüyle Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin