Cesur ve Güzel 17. bölümde Cesur kaçıyor

Star Tv ekranlarında sevenleri ile buluşan Cesur ve Güzel 17. bölümü yayınlandı. Annesini kaybetmesiyle bambaşka bir Cesur Alemdaroğlu karşımıza çıktı.

Sibel Karagöl
14 Mart 2017 - 00:14
Yeni Bölüm

Cesur ve Güzel 17. bölümde umudun çıkmaz sokağında sıkışan aşk Cesur ve Güzel 17. bölümde umutsuzluk çanları Cesur ve Sühan için çalıyor.

Geçtiğimiz hafta yayınlanan 16. bölümde Cesur annesinin ölümüyle adeta yıkılmıştı. Sühan da bu yıkımda enkazın altında kalmıştı. Tahsin Bey ise belki de ilk defa suçsuzdu.

17-03/13/v.jpg

Yayınlanan 17. bölümde gözaltına alınan Tahsin Korludağ her ne kadar suçsuz olduğunu anlatmaya çalışsa da, ikinci duruşma gününe kadar hapishanede kalması gerekiyor. Sühan, Cesur’a olan aşkından ve onu tamamen kaybetme korkusundan olacak ki olayı çözmeye çalışıyor fakat bulduğu her şey onu daha da çıkmaza sürüklüyor.

17-03/13/c1.jpg

Haftalarca ortadan kaybolan Cesur, sorularının cevapları için her şeyin başladığı yere Korludağ’a geri dönüyor. Artık bambaşka biri haline gelmiş olan Cesur, Sühan’la karşılaştığı an intikam, aşk ve vicdan üçlüsünün ortasında umutsuz kala kalıyor.



Başrolleri Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’ün paylaştığı Cesur ve Güzel 15 mart çarşamba akşamı saat 20:00’ da 18. yeni bölümü ile Star Tv’de sevenleri ile buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin