Cesur ve Güzel'de final için geri sayım başladı

Ay Yapım'ın iddialı dizisi, Cesur ve Güzel, final bölümü için gün sayıyor.

Berfu Özlen
29 Mayıs 2017 - 15:27
Gündem

Ay Yapım'ın iddialı dizisi Cesur ve Güzel, beklenmedik bir şekilde final yapacağını açıklamış ve hayranlarını şok etmişti. İlk sezonu ile final yapacak olan dizinin finali için geri sayım başladı.

22 Haziran'da ekranlara veda ediliyor

Cesur ve Güzel'de heyecan ve romantizm artarken, dizinin final tarihi de belli oldu. Tuba Büyüküstün ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrollerini paylaştığı dizi, 22 Haziran'da ekranlara veda edecek.

Dizinin oyuncu kadrosunda kimler var?

Büyüküstün ve Tatlıtuğ'un aksine dizide, Hasan Öner, Yiğit Özşener, Devrim Yakut, Sezin Akbaşoğulları, Tamer Levent, Serkan Altunorak, Nihan Büyükağaç, Erkan Avcı, Gözde Türkpençe, Fırat Altunmeşe, Okday Korunan, Işıl Dayıoğlu ve Zeynep Kızıltan yer alıyor.  

Son bölümde neler olmuştu?

Cesur, Rıza’yı köşeye sıkıştırdığı anda bir karar vermek zorunda kalır, Sühan onun doğru kararı vermesi için dua ederken babasının bıçaklandığı haberiyle tüm Korludağ sarsılır. Korhan, tüm yaşananlardan Cahide’yi sorumlu tutsa da ailesinin iyiliği için sessiz kalmak zorunda kalır. Tahsin Korludağ, bu sefer hepsinin elini kolunu bağlayacak bir sürpriz yapmıştır. Her şeyini kaybeden Bülent, intikam almayı kafasına koymuş şekilde Korludağ Çiftliği’nin kapısını çalar. Mihriban’ın tüm çabalarına rağmen, Bülent’in hırsı onu hata yapmaya mahkum etmiştir. Cesur’un önüne çıkardığı bütün virajları ustalıkla dönen Rıza, ondan sonsuza dek kurtulmaya karar verir. Cesur ve Sühan birbirlerinden habersiz Rıza’nın kurduğu tuzaklara ayrı ayrı ilerlerken, ikisinin de aklında birbirlerinde duydukları aşktan başka bir şey yoktur.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin