Cesur ve Güzel’de yeni Savcı kimdir?

Ay Yapım imzalı Cesur ve Güzel dizisine etkileyeci bir rol ile yeni bir isim daha dahil oldu. Savcı karakterinin önemi ve hayat veren oyuncu hakkında detaylar haberimizde!

Sibel Karagöl
20 Şubat 2017 - 22:56
Magazin

Ay Yapım imzalı Cesur ve Güzel dizisine etkileyeci bir rol ile yeni bir isim daha dahil oldu.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’ün başrolünde oynadığı dizinin oyuncu kadrosunda Serdar Özer de dahil oldu. Yakışıklı oyuncu Korludağ’a atanan genç ve gelecek vaadeden savcı rolünü üstleniyor.

 17-02/20/savci3.jpg

Ünlü oyuncu Serdar Özer son olarak Fox TV’de yayınlanan Bana Sevmeyi Anlat dizisinde Alper karakterine hayat vermiş öte yandan Özcan Deniz ve Hatice Şendil ile başrolü paylaştığı Kaderimin Yazıldığı Gün isimli dizideki Maksut rolüyle herkesin hafızasına kazınmıştı.

Cesur ve Güzel’de Yeni Savcı Dönemi 

Tahsin Korludağ ile Cesur Alemdaroğlu’nun amansız savaşında tüm dengeleri değişiterecek yeni savcı kimdir?

17-02/20/tahsin.jpg

Geçen hafta yayınlanan 14. bölümde Tahsin Bey’in yolsuzluk suçlarında tutuklanmasına karar veren Savcı, dikkatlerini üzerine çekmeyi başarmıştı. Bunun üzerine Cesur ve Güzel 15. bölüm fragmanında Savcı’nın isteyerek Korludağ’a atanmak istemesi haberi üzerine, Savcı karakterinin Cesur ve Güzel dizisinde adından sıkça söz ettireceğini düşünüyoruz .

Ekranların ilgiyle takip edilen heyecan dolu hikayesiyle izleyicilerin karşısına çıkan Cesur ve Güzel 15. yeni bölümüyle perşembe akşamı yayınlanacak .

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin