Cesur Yürek 17. bölümde Ömer Kirve'nin izinde

Cesur Yürek dizisi bu akşam yayınlanan heyecan dolu 17. bölümü izleyenlerden tam not aldı. Ömer ve Tatar, Kirvenin peşine düştü.

Sibel Karagöl
17 Şubat 2017 - 00:46
Yeni Bölüm

Show TV ekranlarında perşembe akşamları fırtına gibi esen Cesur Yürek dizisi bu akşam yayınlanan 17. bölümünde nefesler tututldu.

Cesur Yürek dizisinin geçen hafta yayınlanan 16. bölümünde Kirve Gevaşlı’nın intikamını almak için İstanbul’a geldi ve Tatar Ahmet ve Ömer’e zor anlar yaşattı. Bu akşam yayınlanan Cesur Yürek'in 17. bölümde ise işler tersine dönüyor Ömer Kirve'nin peşine düşüyor.

17-02/17/ce1.jpg

Kirve’yi yakalamak için girişimde bulunan Tatar Ahmet, önemli bir ipucu bulur. Ömer de Kirve’yi yakalamak için bu ipucunu takip eder. Tatar Ahmet ve Ömer’in Kirve’yi ele geçirme planında başarılı olmak için zamana ihtiyaçları vardır.

17-02/17/ker.jpg

Aksiyonun üst seviyelerde olduğu Cesur Yürek 17. bölümde Ömer’in Ece’yi eve getirmek zorunda kalır ve bu durumdan Berrin çok rahatsız olur. Ömer ise Berrin’in gönlünü alabilmek için çaba sarfeder. Bu sırada Güler ise İskender’in başına geleni öğrenir dünyası yıkılır. İskender hem annesine hem babasına sırtını çevirir.

Yapımcılığını Fark Film'in üstlendiği dizinin başrolünde aksiyon dizilerinin yeni starı Onur Tuna yer alıyor. Yönetmenlik koltuğu için Emre Kabakuşak ile anlaşan Cesur Yürek dizisi bu akşam yayınlanan heyecan dolu 17. bölümü izleyenlerden tam not aldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin