Cesur Yürek 21. bölüm fragmanında final!

Cesur Yürek dizisi 21. bölümüyle ekranlara veda edecek Dizinin 21. bölüm fragmanı yayınlandı.

Sibel Karagöl
15 Mart 2017 - 22:10
Yeni Bölüm

Show TV'nin sevilen dizisi Cesur Yürek 21. bölümüyle ekranlara veda edeceğini duyurdu. Yapımcılığını Fark Film'in üstlendiği dizinin 21. bölüm final fragmanı yayınlandı.

17-03/15/cesur-yurek.jpg

Cesur Yürek'in geçtiğimiz hafta yayınlanan 20. bölümünde, Kirve'yi alt edebilmek için, Kirve'nin arkasındaki güçlere ulaşabilmesi gerektiğini anlayan Ömer, Tatar Ahmet ve İskender'in yardımına ihtiyacı olduğunu fark etti. Tatar Ahmet ile İskender'in Ömer'e destek vermesiyle Kirve köşeye sıkışır.

Cesur Yürek 21. bölüm fragmanında, Kirve hain planını başarıyla uyguladığını sanarken, Ömer İskender ile birlikte Kirve'yi tuzaklarına düşürür.

Ailesinin ve dostlarının sahip oldukları her şeyi kaybettiklerini gören Ömer'in mafya oluşumuna karşı çıkmasıyla başlayan hikaye ülkesini korumak için büyük bir savaşa girmesiyle devam etmişti. Ve Ömer ülkesini ve vatanını korumak için girdiği bu savaşı kazanabilecek mi?

17-03/15/ce1.jpg

 

Başrollerini Onur Tuna, Hüseyin Avni Danyal, Rüveyda Öksüz, Saydam Yeniay ve Hakan Yufkacıgil'in paylaştığı Cesur Yürek dizisinin 16 Mart Perşembe akşamı ekrana gelecek olan 21. bölümü, ekran başındakilere heyecan ve gerilim dolu bir veda vaad ediyor.

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin