Cesur Yürek dizisinden iki ayrılık haberi

Show TV’nin iddialı dizisi Cesur Yürek dizisinde iki hafta önce yapılan yönetmen değişikliğinden sonra oyuncu kadrosundan iki ayrılık haberi daha geldi!

Sibel Karagöl
20 Şubat 2017 - 00:42
Gündem

Show TV’nin iddialı dizisi Cesur Yürek dizisinde iki hafta önce duyurulan yönetmen değişikliğinden sonra oyuncu kadrosundan iki ayrılık haberi daha geldi!

Cesur Yürek dizisi 16. bölümü yayınlanması gereken haftada yayınlanmadığını daha önceki haberimzde duyurmuştuk. Cesur Yürek'in sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada dizi ekibinin görev değişikliği belirtilmişti. Bu değişikliğin sadece yönetmen koltuğu değil aynı zamanda oyuncu kadrosu olduğu yayınlanan 16. bölümde fark edildi. Geçen hafta yayınlanan iki bölümünde Rıza Akın ve Şebnem Özinal’ın yokluğu izleyenler tarafından fark edilmişti.

Onur Tuna, Rüveyda Öksüz ve Hüseyin Avni Danyal’ın başrollerini paylaştığı dizide mafya babası Harbi karakterini canlandıran Rıza Akın ve Berrin’in annesi Nazan karakterini oynayan Şebnem Özinal dizinin oyuncu kadrosundan ayrıldığı duyuruldu.

17-02/20/c1.jpg

Büyük umutlarla ekrana gelen Cesur Yürek dizisi,  Vatanım Sensin, Ölene Kadar, Cesur ve Güzel gibi güçlü yapımlarla yarıştığı reyting savaşında istediği başarıyı yakalayamasa da dizi 18. bölümüyle perşembe akşamı Show TV ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya devam edecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin