Cesur Yürek'den erken final kararı

Yapımcılığını Fark Film'in üstlendiği, başrollerini ise Onur Tuna, Hüseyin Avni Danyal ve Ruveyda Öksüz'ün paylaştığı Cesur Yürek dizisi erken final kararı aldı.

Yapımcılığını Fark Film'in üstlendiği, başrollerini ise Onur Tuna, Hüseyin Avni Danyal ve Ruveyda Öksüz'ün paylaştığı Cesur Yürek dizisi erken final kararı aldı.

Kurtlar Vadisi’nden boşalan koltuğu doldurmayı amaçlayan dizi yayınlandığı ilk günden beri beklediği başarıyı sağlayamadı. Uluslararası siyaset ve stratejileri konu alan Cesur Yürek dizisinin 21. bölümüyle ekrana veda etmeye hazırlandığı duyuruldu.

17-03/06/ce1.jpg

Cesur Yürek’in ilk bölümlerinde yönetmenliğini Kurtlar Vadisi dizisinin de yönetmeni olan Kudret Sabancı üstleniyordu. Ancak yakın zamanda Kudret Sabancı'yla yollarını ayıran dizi, Sakarya Fırat, Baba Candır gibi projelerin yönetmenlik koltuğunda oturan Emre Kabakuşak ile anlaşılmıştı. 

Ancak yönetmen değişikliği de reyting savaşlarında istenilen başarıyı göstermesini sağlayamadı. Bunun yanı sıra Cesur Yürek dizisi geçtiğimiz hafta "doktorlara uygulanan şiddet" sebebiyle RTÜK'ten ağız ceza aldı. Dizinin erken final kararında beklenen başarıyı sağlayamamasının yanı sıra, üstüne üstlük ağır bir para cezası almasının önemli bir etkisi olabileceği düşünülüyor.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin