resim yok
21 Nisan 2010 - 00:00

KPSS'de Behlül sorusu çözen memur adayları bu sefer de Geniş Aile'nin mizahi karakteri Cevahir ve onun vazgeçemediği aşkı Şukufe ile karşılaştı. KPSS adayları hiçbir işe yaramayan, babası tarafından Faydasız lakabı takılan ve Ufuk Özkan'ın canlandırdığı Cevahir'in içinde bulunduğu ruh halinin hangi kimlik statüsüne girdiğini çözdü. Bir başka deneme sınavında da Zuhal Topal'in oynadığı Şukufe'nin altmışbeş yaşındaki hali göz önüne getirildi. KPSS adaylarına deneme sınavı hazırlayan Dr. Muhammet Genç güncel hayatta takip edilen film ve dizileri eğitimde pozitif yönde kullandıklarını belirtti. Daha önce de Aşk-ı Memnu dizisinde yengesiyle birlikte olan ve Kıvanç Tatlıtuğ'un canlandırdığı Behlül'ü sınav sorusu yapan Genç Ezel üzerinde de karakter analizi çalışması yürüttüğünü ifade etti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin