Ceyda Ateş aşkı işinden etti!

Turgut Toplusoy; 30 yıl önce kurduğu Roman'ı emanet ettiği oğlu Buğra'yı, Ceyda yüzünden işten çıkardı.

resim yok
20 Ağustos 2013 - 10:32
Magazin

Turgut Toplusoy; 30 yıl önce kurduğu Roman'ı emanet ettiği oğlu Buğra'yı, Ceyda yüzünden işten çıkardı.

 

ÜÇ AYDIR...

 

Roman mağazalarının sahibi Turgut Toplusoy'un oğlu Buğra Toplusoy, yaklaşık üç ay önce oyuncu Ceyda Ateş ile yeni bir aşka yelken açmıştı.

Ateş; sevgilisine hitaben yazdığı ve Instagram'da paylaştığı mektubunda:

"Mucizelere inanmamı sağlayan insan; öyle bir zamanda girdin ki hayatıma, mutluluk ve huzur getirdin" diye yazmıştı.

 

BUĞRA İŞİNDEN OLDU

 

Ceyda'ya mutluluk ve huzur getiren Buğra'nın kendi huzurunun kaçtığı iddia edildi. Bu aşk yüzünden Buğra; hem işinden olmuş, hem de ailesi ile irtibatı koparmış!

Bülent Cankurt'un haberine göre, Turgut Toplusoy, 30 yıl önce kurduğu ve üzerine titrediği şirketi Roman'ı emanet ettiği oğlu Buğra'yı bu aşk yüzünden işten çıkarmış.

Cankurt'un yazısının devamı şöyle:

 

FLORIDA'DA İŞ KURACAK

 

''Yurt dışında mimarlık eğitimi alan ve 2.5 yıl önce babasının isteği ile Roman'da çalışmaya başlayan Buğra, farklı bölümlerde çalıştıktan sonra geçen yıl sonunda Roman'ın Genel Koordinatörü ve İcra Kurulu Başkanı olmuştu. Ancak Ceyda ile yaşadığı aşk, bütün kariyerini alt üst etmiş.

Roman'daki bütün işlerinden el çektirilen Buğra, önümüzdeki ay Florida'ya gidip orada iş kurmayı düşünüyormuş.

Kardeşleri dahil ailesinden hiç kimseyle görüşmeyen Buğra, aşkı uğruna herkese sırt çevirmiş ama umarım sonunda pişman olmaz!!!''

[reklam]

ATEŞ'İN KARİYERİ

 

Ateş, beş yaşında bir çocuk iken güzellik yarışmasında birinci oldu ve ardından televizyon dünyasına girdi. Barış Manço Kültür Merkezi'nde tiyatro eğitimi aldı.

"Gurbet Kadını", "Aşk Oyunu", "Elveda Rumeli" "Cennet Mahallesi" gibi dizilerde rol aldı. 2008 yılında Çılgın Dersane Kampta adlı sinema filminde oynadı. Ayrıca Kavak Yelleri dizisine konuk oyuncu olarak girmiş, daha sonra sezon (3.Sezon-2010) boyunca dizide rol almıştır. Sonrasında "Yer Gök Aşk" adlı dizide konuk oyuncu olarak bir süre rol almıştır.

Ardından Adını Feriha Koydum adlı dizide rol almıştır. Adını Feriha Koydum dizisinden 2. sezonun sonunda ayrılmış ve başrollerini Özgür Çevik'le paylaşacağı Evlerden Biri adlı dizide Nursen karakterini canlandırmıştır. Emir'in Yolu adlı televizyon dizisinin 73. bölümünde geri dönmüştür.
 

 

CEYDA ATEŞ'TEN SEVGİLİSİNE SÜRPRİZ! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin