Ceyda Ateş bir ay sonra evleniyor mu?

Son günlerde aşkları magazin alemine damga vuran, Ceyda Ateş-Buğra Toplusoy ikilisi ile baba Turgut Toplusoy arasında yaşananların perde arkasını HT Magazi yazarı Esin Övet yazdı: "Ceyda ile Buğra bir ay sonra Amerika'da evlenecek!"

resim yok
28 Ekim 2013 - 11:11
Magazin

Son günlerde aşkları magazin alemine damga vuran, Ceyda Ateş-Buğra Toplusoy ikilisi ile baba Turgut Toplusoy arasında yaşananların perde arkasını HT Magazi yazarı Esin Övet yazdı: "Ceyda ile Buğra bir ay sonra Amerika'da evlenecek!"

 

ESKİ SEVGİLİSİNİ KISKANDIRIYOR

Ceyda Ateş ile Toplusoy Ailesi arasında yaşananlar Türk filmi gibi!

 

Ateş'in Buğra Toplusoy'la ilişkisinin ardından ortaya atılan iddialara her gün bir yenisi ekleniyor.

Ceyda'yı tanıyanlar ilişkisini bu kadar gözler önünde yaşamasının nedeninin eski sevgilisi Can Yurtsevdi'yi kıskandırmak olduğunu anlatıyor.

 

Hatta güzel oyuncunun Yurtsevdi'ye Buğra Toplusoy ile aşkı başlamadan önce mesaj atıp "Bu hafta çok sansasyonel bir aşk yaşayacağım görürsün sen" dediği konuşuluyor.

 

CEYDA BU NİKAHI YAPTIRABİLİR

Baba Turgut Toplusoy'un önceki gün yaptığı açıklamaların sonrasında "Ceyda planlı bir şekilde ilerliyor. Bu olay sonrasında Buğra inadına yıldırım nikahı kıyabilir" diye bir yorum yapmıştım.

Tam da herkes bunu konuşurken Buğra Toplusoy Amerika'ya gitti. Ceyda Ateş'in de bir ay sonra Buğra'nın yanına gideceği ve ikilinin orada nikah masasına oturacağı söyleniyor.

 

Ceyda bu nikahı yaptırabilir ama keşke ailelerin rızası ve istediği doğrultusunda gerçekleşse her şey...

Aslında biz her şeyi çok başka biliyor ve izliyormuşuz. Oysa ki ortaya bambaşka bir olay çıktı. Kimden mi bahsediyorum: Ceyda Ateş ve Buğra Toplusoy aşkından. Aylardır ikilinin aşkını, teknenin satılmasını, ailenin kızı istemediğini, Buğra Toplusoy'un gelirinin kesildiğini, ve bütün suçun aslında üvey annede olduğundan söz ediyordu herkes.

Tabii bu sadece madalyonun görünen yüzü. Yani Ceyda Ateş'in yansıttığı, bilinmesini istediği bilgileri duyuyor hatta izliyorduk. Çünkü Ceyda, önce aileye girdiğini sonra da yine istenmediğini yansıttı ki, tam bir Türk filmi tadındaydı her şey.[reklam]

Karşı taraf da sessiz kaldıkça Ceyda Ateş, filmini kendi yazdı, çizdi ve oynadı. Ta ki, baba Turgut Toplusoy sessizliğini bozana kadar.

Oğluna âşık bir baba portresi çizen Turgut Toplusoy aslında o kadar açık ve net konuştu ki, o dakika her şeyi görebildik. Cuma gününden bu yana yapılan yorumlara baktığım zaman baba Turgut Toplusoy'un kendini çok iyi ifade ettiği anlaşılıyor.

Baba gazetelere çok yansıyan bir ilişki istemediğini ifade ettikçe Ceyda Ateş ilk günden bu yana gazetelerde olabilmek, boy gösterebilmek için elinden ne geliyorsa yapmış. Aslında onun da bir sebebi var.

 


 

TURGUT TOPLUSOY, ATEŞ HAKKINDA SESSİZLİĞİNİ BOZDU! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin