resim yok
24 Ekim 2012 - 00:00

 

Eski dizisi "Adını Feriha Koydum" yeni adıyla "Emir'in Yolu"na döneceği konuşulan Ceyda Ateş attığı tweet'lerle kafaları karıştırdı.
 
"Adını Feriha Koydum" dizisinde Hande karakterini canlandıran ve geçtiğimiz sezon sonu diziden ayrılan Ceyda Ateş twitter'dan yeni dizisi hakkındaki söylentilere açıklama getirdi. Bu sezon başrolünü oynadığı "Evlerden Biri" dizisinin gelecek hafta yayından kaldırılacağının kesinleşmesi üzerine Ateş'in eski dizisine geri döneceği konuşulmaya başlanmıştı. Ceyda Ateş attığı tweet'lerde hayranlarına yeni bir projesinin olduğu müjdesini verirken bir yandan da çıkan haberlere aldırış etmemeleri konusunda hayranlarını uyararak kafaları karıştırdı.
 
@cceydates
Buyuk bir keyifle basrolunu ustlendigim dizimiz Evlerden Biri haftaya final yapacaktir. Yeni projem...:))
 
@cceydates
ben yeni projemle ilgili aciklama yapana kadar cikan hicbir habere itibar etmeyiniz ve bu konuda yorum yapmayiniz lutfen!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin