Ceyda Ateş, sevgilisinin şirketten kovulmasıyla ilgili ilk kez konuştu!

Ceyda Ateş; sevgilisi Buğra Toplusoy'un, babası tarafından aile şirketlerinden kovulmasıyla ilgili ilk kez konuştu:

resim yok
27 Ağustos 2013 - 09:14
Magazin

Ceyda Ateş; sevgilisi Buğra Toplusoy'un, babası tarafından aile şirketlerinden kovulmasıyla ilgili ilk kez konuştu:

''Biz Buğra ile mutluyuz. Ailevi meseleler ise beni ilgilendirmez!''

 

GİTTİ İCRA KURULU

Roman mağazalarının sahibi Turgut Toplusoy; oğlu Buğra'ya, Ceyda Ateş'le ilişkisini tasvip etmediği için "Ya o, ya biz!" diye rest çekmişti.

Bu gelişme üzerine Ceyda'yı seçen Buğra; şirketteki icra kurulu başkanlığı görevini kaybetmişti.

 

SORUMLU DEĞİLİM

Ateş, sevgilisi ile ailesi arasındaki olaydan kendisinin sorumlu tutulmaması gerektiğini söyledi ve ekledi:

"İleride ilişkimizin durumu ne olur bilemem ama şu an Buğra ile çok mutluyuz.

Diğer konular ailevi meselelerdir ve beni ilgilendirmez. Bu yüzden o mevzuya karışmam!"

Magazin dünyasının usta kalemlerinden Sinan Özedincik, bu haftaki yazısında bu konuya da değinmişti. İşte o yazıdan satır başları:

 

ATEŞ GİBİ KIZMIŞ, DOKUNAN YANIYOR

''Üç ay önce oyuncu Ceyda Ateş ile yeni bir aşka yelken açan Roman mağazalarının sahibi Turgut Toplusoy'un oğlu Buğra Toplusoy, aşkı yüzünden aileden veto yedi. Günaydın yazarlarından Bülent Cankurt, Turgut Toplusoy'un 30 yıl önce kurduğu ve üzerine titrediği şirketi Roman'ı emanet ettiği oğlu Buğra'yı bu aşk yüzünden işten çıkardığını yazdı. 2.5 yıl önce babasının isteği ile Roman'da çalışmaya başlayan Buğra, farklı bölümlerde çalıştıktan sonra geçen yılın sonunda Roman'ın Genel Koordinatörü ve İcra Kurulu Başkanı olmuştu. Ancak Ceyda ile yaşadığı aşk, bütün kariyerini alt üst etmiş.

 

Roman'daki bütün işlerinden el çektirilen Buğra, önümüzdeki ay Florida'ya gidip orada iş kurmayı düşünüyormuş. Kardeşleri dâhil ailesinden hiç kimseyle görüşmeyen Buğra, aşkı uğruna herkese sırt çevirmiş. Çift yaz başından beri sık sık tatile çıkıyor ve çektikleri fotoğrafları Instagram'da yayınlıyordu. Aşkları doludizgin devam eden ikili bu vetodan pek etkilenmişe benzemiyor gibi. Geçtiğimiz gün Ceyda Ateş ile görüntülenen Buğra Toplusoy, keyifsiz olmasına rağmen aşkının yanından bir an bile ayrılmadı. Toplusoy ailesi neden Ceyda'ya karşı tepkili sizce? [reklam] Baba Turgut Toplusoy, oğlunu özel olarak yetiştirdi. Özel okullarda okuttu, el bebek gül bebek büyüttü, üzerine titredi. Oğlunu deyim yerindeyse dantel işler gibi işledi. Roman mağazalarının dışında inşaat işlerinin de veliahtlığını oğluna bırakmaya hazırlanıyordu. Bütün planlarını buna göre yaptı. Fakat Buğra'nın eli biraz para tutunca ilk ihaneti babaya yaptı. Gençtir, hayatını yaşayacak elbette ama her anını Instagram'da paylaşmasına, ilişkisini bu kadar insanların gözüne sokacak şekilde yaşamasının bir anlamı yoktu. İlişkisini adam akıllı yaşayacak parası da var gücü de…

Kimseye hissettirmeden yaşayabilirdi ne yaşayacaksa. Baba Toplusoy, Türkiye'nin tekstil dünyasında daha da iyi yerlere gelmesi için gece gündüz çalışıyor. Birçok yatırım yaptı. Baba bunları yaparken oğlu barlarda, gece kulüplerinde eğleniyor. Yaz başından beri Ceyda'yla tatil yapıyor zaten. Bu yüzden babasından büyük tepki aldı. İmajlarının zedelendiğini düşünüyor. Şirkete Buğra'nın içeri alınmaması yönünde talimat vermiş. Önümüzdeki günlerde bakalı neler olacak. Ceyda Ateş de ne kızmış! Eski sevgilisi Can Yurtsevdi'yle de yaşadıkları ilişki ortadaydı. Günaydın'ın ortaklarındandı, ortaklıktan atıldı, uyuşturucu operasyonunda gözaltına alındı. Başı dertten kurtulmadı. Bu çocuğun da ailesiyle arası bozuldu, şirketten kovuldu. Ateş gibi kızmış, dokunan yanıyor.''

 

CEYDA ATEŞ AŞKI İŞİNDEN ETTİ! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin