Ceyda Düvenci ve Engin Akgün'den aldatma iddialarına ortak açıklama!

Ceyda Düvenci ile Engin Akgün, boşanmalarından 8 ay sonra yine mahkemelik oldu.

resim yok
15 Ağustos 2013 - 14:32
Magazin

Ceyda Düvenci'nin evli oldukları dönemde eşini ünlü bir gazeteciyle aldattığı iddia edilmişti.

 

İLGİLİ HABER ŞÖYLEYDİ:

 

Ceyda Düvenci ile Engin Akgün, boşanmalarından 8 ay sonra yine mahkemelik oldu. Düvenci’nin evli oldukları sürede kendisini ünlü bir gazeteciyle aldattığını iddia eden Akgün, durumu arkadaşlarıyla paylaştı.

Ceyda Düvenci ise eski eşinin bu konuda konuşmasını engellemek için hakkında mahkemeden tedbir kararı aldırdı

Ceyda Düvenci ile 5 yıllık evliliğin ardından geçen ocak ayında boşandığı Engin Akgün cephesinden ilginç bir haber var.

İddiaya göre Akgün, evli oldukları dönemde eşinin, yaklaşık 1.5 yıl boyunca, son günlerde çok gündemde olan ünlü bir gazeteciyle kendisini aldattığını öğrendi.

Bu ihanetin ortaya çıkması üzerine Ceyda Düvenci, eşinden hiçbir şey talep etmeden sessiz sedasız boşandı.

 

GAZETECİ SEVGİLİ DÜVENCİ'DEN AYRILDI

 

Ancak hikâye burada bitmedi. Habertürk'ün haberine göre; Engin Akgün, boşanmanın ardından aldatma olayını ortak arkadaşlarına anlattı.

Durumun ortaya çıkması üzerine ünlü gazeteci, Ceyda Düvenci'yle yollarını ayırdı.

 

Düvenci, eski eşinin arkadaş ortamlarında sürekli bu konudan bahsetmesinin kendisine ciddi anlamda manevi zarar verdiğini belirterek mahkemeye başvurdu.

Mahkeme, Engin Akgün'e 6 ay süreyle 'ortak arkadaşlarıyla konuşmama, kötü davranış ve telefonla konuşmama' cezası verdi.

[reklam]

İŞTE ÇIKAN BU İHANET HABERİ ÜZERİNE ÇİFTTEN GELEN BASIN AÇIKLAMASI

 

Değerli basın mensupları;

Kamuoyunda bilindiği üzere evliliğimizi anlaşarak özel bir sebep olmaksızın medeni insanlara yakışır şekilde noktaladık.

 

Ancak çocuğumuzun olması sebebiyle halen aile kavramı altında korunması gereken tüm değerler ve hassasiyet bizim için de geçerli olmalıdır. Son günlerde basında yer alan haberler bizleri oldukça üzmüştür.

 

Bundan sonraki süreçte siz basın mensuplarının hakkımızdaki haberleri çok kıymet verdiğimiz çocuğumuz ve dostluğumuzu da dikkate alarak yapmasını rica eder, aksi taktirde müşterek çocuğumuza ve aramızdaki medeni ilişkiye zarar verecek söylemlerde bulunan kişi ve kuruluşlar hakkında gerekli yasal işlemleri yapmaktan da çekinmeyeceğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız.

CEYDA DÜVENCİ & ENGİN AKGÜN

 

 

UMUTSUZ EV KADINLARI'NDA ŞOK AYRILIK! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin