Ceyda Düvenci'nin yeni dizisi: 'Aşkın Kanunu'

'Aşkın Kanunu' dizisi çok yakında ekranlarda olacak...

resim yok
17 Eylül 2014 - 11:08
Magazin

'Aşkın Kanunu' dizisi çok yakında ekranlarda olacak...

Ceyda Düvenci yeni dizide başrol oynayacak.


Aşkın Kanunu dizisinin konusu ne? Aşkın Kanunu dizisinde hangi oyuncular rol alıyor? Aşkın Kanunu dizisi haberleri ve fragmanları.

 

YEPYENİ BİR ROLLE KARŞIMIZDA OLACAK

Başarılı oyuncu Ceyda Düvenci yeni sezonda bambaşka bir rolle izleyicilerin karşısında olacak. Üç sezon boyunca Umutsuz Ev Kadınları dizisinde rol alan Ceyda Düvenci, TRT 1'in yeni polisiye dizisi 'Aşkın Kanunu'nun çekimlerine başladı.

 

'O KADAR GÜZEL...'

TMC Film imzalı dizide Mustafa Üstündağ'la başrolü paylaşan Düvenci, yönetmeni M. Çağatay Tosun'a sarılarak çektirdiği fotoğrafın altına 'O kadar güzel şeyler olacak ki' yorumunu yazdı.

Çekimleri Kartal'da yapılan dizinin görüntü yönetmeni ise Hakan Okumuş.[reklam]

Şu an çalışmaları yoğun bir şekilde devam eden ve yapımcılığını TMC Film'den Erol Avcı'nın üstleneceği yeni sezonda ekrana gelecek olan 'Aşkın Kanunu' dizisinin erkek başrol oyuncusu Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Muro rolüyle hafızalara kazınan ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Mustafa Üstündağ olmuştu.

 

'AŞKIN KANUNU' DİZİSİNİN KONUSU

Tüm karşı çıkanlara aldırmadan evlenen emniyet mensubu Çetin ve İpek'in arasında, basit bir kıskançlık sonrası gelen 'ayrılalım' kelimesi ile başlayan sürecin ayrılıkla sonuçlanmaması için çırpınan arkadaşlarının çabaları ve onların yaşayacağı aşkların hikayesi.

Çetin'in annesi memleketlisi olmayan gelininden kurtulacağı için sevinecek ancak bir türlü boşanmayı beceremeyecek olan çift hem çekişecek hem görevlerinde aksilikler yaşayacak hem de birlikte yeni başarılara imza atacaktır.

Çetin ve İpek suçluların peşinde koşarken birbirlerine doğru yeniden koşmaya başlayacaklardır.

'Aşkın Kanunu'nun yönetmen koltuğunda Kurtlar Vadisi Pusu ve Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizilerini başarıyla yöneten Sadulah Şentürk oturacak.

 

 

CEYDA DÜVENCİ'DEN ZORUNLU AÇIKLAMA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin