Chance dizisinin 2. sezonuna yeni yüzler!

Chance dizisinin 2. sezonuna yeni yüzler katıldı! Kem Nunn ve Alexandra Cunningham ikilisince yaratılan Hulu dizisi Chance'in 2. sezonundan oyuncu kadrosu haberleri var.

Volkan Küçükel
10 Ağustos 2017 - 12:33
Gündem

Kem Nunn ve Alexandra Cunningham ikilisince yaratılan Hulu dizisi "Chance"in 2. sezonundan oyuncu kadrosu haberleri var.

House M.D. dizisiyle gönüllerimizi fetheden İngiliz aktör Hugh Laurie'nin başrolünde yer aldığı dizinin yeni sezonuna David Barrera (NYPD Blue) da dahil oldu.

BARRERA'NIN KARAKTERİNİN DETAYLARI

Sezon içinde tekrar eden bir rolle karşımıza çıkacak aktör arazide bulunan bir cesetle ilgili soruşturmadan sorumlu bitkin dedektif Sid Velerio karakterine hayat verecek.

17-08/10/david-barrera-dizi.jpg

OYUNCUNUN KARİYERİ

NYPD Blue'da Dr. Victor Carreras ve The Bridge dizisinde Domingo karakteriyle tekrar eden rollerle yer alan Barrera yakın dönemde Criminal Minds (Mario Casteneda), Shut Eye (Mike Diaz) ve NCIS: Los Angeles (Vargas) gibi çeşitli dizilere konuk oyuncu olarak katıldı.

Aktör ayrıca Bosch'un yaklaşmakta olan dördüncü sezonu ve Fox'un yakında izleyicilerle buluşacak yeni komedisi The Orville'in kadrosuna da konuk oyuncu olarak dahil oldu.

"CHANCE" DİZİSİNİN KONUSU

Kem Nunn'ın aynı isimli romanından ekranlara uyarlanan psikolojik gerilim türündeki Chance, Dr. Eldon Chance (Laurie) isimli adli bir nöropsikiyatristin ruhsal hastalık, yozlaşmış polisler ve kişinin gerçek kimliğini saptamada yanılma gibi olaylarla karşılaşacağı tehlikeli ve şiddet dolu bir dünyaya istemerek de olsa girmesiyle yaşananları konu ediniyor.

17-08/10/chance-hugh-laurie.jpg

CHANCE 2. SEZONUN DİĞER YENİ YÜZLERİ

Chance'in ikinci sezon oyuncu kadrosundaki diğer yeni yüzlere bakalım:

Wayward Pines'ın eski oyuncularından Tim Griffin; etkili ve güçlü bir pozisyonda bulunan San Francisco Bölge Savcı Yardımcısı Frank Lambert; Parks and Recreation dizisinden hatırlayacağımız Paul Schneider ise Dedektif Hynes'ın (Brian Goodman) seri katil olduğuna inandığı teknoloji multimilyoneri Ryan Winter karakterine hayat verecek.

10 bölümden oluşan ilk sezonu 19 Ekim-14 Aralık 2016 tarihleri arasında izleyicilerle buluşan dizinin oyuncu kadrosunda Diane Farr, Lisa Gay Hamilton, Gretchen Mol, Paul Adelstein ve Ethan Suplee gibi isimler de rol alıyor.

"Chance" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin