Channel Zero 3. sezondan ilk detaylar geldi!

Korku türündeki antoloji dizisi Channel Zero'nun henüz ikinci sezonu başlamazken bir sonraki sezonu için detaylar gelmeye başladı.

Volkan Küçükel
30 Mayıs 2017 - 12:49
Gündem

Syfy kanalının korku türündeki antoloji dizisi Channel Zero'nun henüz ikinci sezonu başlamazken bir sonraki sezonu için detaylar netleşmeye başladı.

Creepypasta olarak bilinen korku hikayelerinden esinlenerek ekranlara gelen ve her sezon farklı bir hikayeyi işleyecek olan Channel Zero'nun altı bölümden oluşan "Channel Zero: Candle Cove" isimli ilk sezonu Kris Straub'un, bir adamın 1980'lerden kalma bir televizyon çocuk programını takıntılı bir şekilde belleğinden silememesi üzerine odaklanan sinir bozucu bir hikayeye odaklanıyordu.

CHANNEL ZERO 2. SEZON YAKLAŞIYOR

Önümüzdeki Ekim ayında ekranlara gelecek olan "No-End House" isimli ikinci sezon ise Brian Russell'ın hikayesine dayanıyor. Yeni sezonda, genç bir kadın olan Margot (Amy Forsyth) ve arkadaşlarının ilerledikçe rahatsız edici bir dizi odadan olaşan tuhaf bir dehşet evinde yaşadıklarını izleyeceğiz.

CHANNEL ZERO 3. SEZON OYUNCU KADROSU BELLİ OLMAYA BAŞLADI

Gelelim üçüncü sezona... Dizinin üçüncü sezon oyuncu kadrosuna Brandon Scott (Guerrilla), Teen Wolf'dan tanıdığımız Holland Roden ve Olivia Luccardi (Person to Person) katıldı.

17-05/30/channel-zero-3.jpg

2018 senesi içinde ekranlara gelecek üçüncü sezonun teması ya da ismi konusunda şimdilik bir bilgi mevcut değil.

3. SEZONDA KİM HANGİ ROLDE?

Brandon Scott, polis şefi olan babasının gölgesinde yaşayan genç ancak hayatından bıkmış durumdaki polis memuru Luke Vanczyk karakterine hayat verecek. Luke'un yaşamaktan bıkmış usanmış görüntüsünün arkasında adalete olan şiddetli bağlılığı ve sorunlu topluluğuna karşı derin bir sevgi yatmaktadır.

Son olarak yakın zamanda Showtime-Sky ortak yapımı mini dizi Guerrilla'da görünen Scott ayrıca Loosely Exactly Nicole ve Grey's Anatomy gibi dizilerde tekrar eden rollerle yer aldı.

Holland Roden, Alice'in (Luccardi) ablası olan ve seneler boyunca zihinsel rahatsızlığı ile mücadele etmesinin yorgunluğunu taşıyan zeki ve dayanıklı Zoe Woods karakterine hayat verecek. Zoe, genç kız kardeşinin kendisiyle ilgilenmesi gerektiğinden nefret etmekte ve eski haline geri dönebilmek için her şeyini verecek bir ruh halindedir.

17-05/30/channel-zero.png

Özellikle MTV'nin Teen Wolf'undaki Lydia Martin rolüyle bilinen güzel oyuncu Roden kariyerinde Grey's Anatomy, Criminal Minds ve Community gibi çeşitli dizilerde konuk oyunculuk yaptı.

Olivia Luccardi ise daima mali problemleriyle uğraşıp ayakta kalmaya çalışan, çevresinde her zaman iyi bir izlenip yaratmaya çalışan idealist, akıllı ve güçlü iradeli Alice karakterini canlandıracak.

Son olarak Person of Interest dizisinde yer alan Luccardi önümüzdeki sonbahar döneminde James Franco ve Maggie Gyllenhaal'lı HBO'nun The Deuce dizisinde tekrar eden bir rolle karşımıza çıkacak.

Channel Zero'nun üçüncü sezonu için gelen ilk bilgiler bu şekilde. Şimdilik sezonun temasıyla ilgili bir bilgimiz yok. Henüz ikinci sezonun başlamadığını düşünürsek bunu öğrenmek için bir süre daha bekleyebiliriz. Gelişmeleri takip ediyor olacağız.

"Channel Zero: No-End House" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin