Channel Zero: No-End House ne zaman başlıyor? Fragman yayında!

Channel Zero: No-End House ne zaman başlıyor? Fragman yayında! "Channel Zero" nun 2. sezonu yaklaşıyor.

Volkan Küçükel
27 Ağustos 2017 - 15:13
Gündem

Syfy'ın korku antolojisi türündeki dizisi "Channel Zero" nun 2. sezonu yaklaşıyor. Kanaldan yapılan basın açıklamasıyla yeni sezon başlangıç tarihi netleşti.

CHANNEL ZERO 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Buna göre "Channel Zero: No-End House" isimli 2. sezon 20 Eylül Çarşamba akşamı Syfy ekranlarında prömiyerini gerçekleştirecek.

"CHANNEL ZERO: NO-END HOUSE" KONUSU

Creepypasta olarak bilinen korku hikayelerinden esinlenerek ekranlara uyarlanan ve antoloji formatında olmasından dolayı her sezon farklı bir hikayeyle karşımıza çıkacak Channel Zero'nun yeni sezonunda genç bir kadın Margot Sleator (Amy Forsyth; The Path) ve en iyi arkadaşı Jules'un (Aisha Dee; The Bold Type) hikayesine tanıklık edeceğiz.

17-08/27/channel-zero-ekran-goruntusu.jpg

İkili, arkadaşlarıyla birlikte No-End House isimli ilerledikçe rahatsızlık veren bir dizi odadan oluşan korkunç, tuhaf bir dehşet evinde yaşadıklarıyla ekran başındakilere gerilimli anlar yaşatacak.

Brian Russell'ın hikayesine dayanan yeni sezonda Margot eve döndüğünde ise her şeyin değiştinin farkına varacak.

17-08/27/channel-zero-poster-2-sezon.jpg

İlk sezon gibi 6 bölümden oluşacak 2. sezonun yönetmen koltuğunda Steven Piet (Uncle John) oturuyor. Dizinin yaratıcı ismi Nick Antosca (Hannibal, Teen Wolf) showrunner ve yürütücü yapımcı olarak görevine dönerken; Max Landis (Chronicle, American Ultra) de yürütücü yapımcı olarak projede yer alıyor.

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Dizinin oyuncu kadrosunda Amy Forsyth ve Aisha Dee dışında John Carroll Lynch, Jeff Ward gibi isimler de rol alıyor.

"Channel Zero: No-End House" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin