Charlie Sheen 'Two and a Half Men'e geri mi dönüyor?

Olaylı ayrılığının ardından ünlü aktör Charlie Sheen'in 'Two and a Half Men' dizisine geri dönüp dönmeyeceği sürekli konuşulan ve gündeme gelen dedikodular arasında.

resim yok
31 Ekim 2014 - 15:28
Magazin

Olaylı ayrılığının ardından ünlü aktör Charlie Sheen'in 'Two and a Half Men' dizisine geri dönüp dönmeyeceği sürekli konuşulan ve gündeme gelen dedikodular arasında.

Geçtiğimiz ay Sheen'in diziye dönme konusunda çok istekli olduğu haberleri çıkmıştı.


Yine buna benzer bir haberimiz var!

 

DÖNÜŞ UMUDU SÜRÜYOR

Charlie Sheen'in Two and a Half Men'e dönüş umutları hala devam ediyor.

 

CBS İSTEKLİYMİŞ

Televizyonda en çok kazanan aktörler arasında başlarda yer alan aktör, Extra ile gerçekleştirmiş olduğu röportajda yayıncı kanal CBS'in hit sitcom'da Charlie Harper karakterini yeniden hikayeye dahil etme konusunda istekli olduğunu belirtti.

 

Sheen'in konuyla ilgili ifadeleri şöyle:

''Bunu yapmak istediğimi biliyorlar. Ve onların da bu fikrin hayata geçirilmesi konusuna açık olduklarını biliyorum. Sanırım bunu gerçekleştirebilmek sadece bir toplantı uzağımızda.[reklam]

'BORÇLUYUM'

Bunu dizinin hayranlarına borçluyum.

Bunu kendime, Chuck'a (Lorre), Jon'a (Cryer) borçluyum. Evet, bunun mantıklı olduğunu düşünüyorum.''

Hatırlanacağı üzere 2011 senesi içinde Warner Bros Televizyon Stüdyoları, ünlü oyuncu Charlie Sheen'in Two and a Half Men adlı komedi dizisinden kovulduğunu açıklamıştı.

Lorre ise yaptığı açıklamada Two and a Half Men'in 12. ve final sezonunun Cryer ve Ashton Kutcher'ın karakterleri üzerine odaklanan bir hikayeye sahip olacağını belirtmişti.

 

Bakalım sezonun ilerleyen herhangi bir bölümünde Sheen'i dizide görebilecek miyiz...

 

SEZON BAŞLADI

Two and a Half Men, yeni sezonuyla Perşembe akşamları CBS ekranlarında. Dizi, The Ol' Mexican Spinach isimli sezon açılışı bölümünün ardından haftaya 'A Chic Bar In Ibiza' isimli bölümle kaldığı yerden devam edecek.

 

 

GEOFF STULTS'TAN YENİ KOMEDİ DİZİSİ YOLDA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin