resim yok
07 Kasım 2014 - 16:15
İptal - Onay

ABC Family'den onay kararı!

Bünyesinde yer alan Pretty Little Liars, Switched at Birth, The Fosters, Chasing Life, Melissa & Joey, Baby Daddy ve Young & Hungry gibi dizilerle ağırlıklı olarak genç kitleyi hedefleyen kablolu kanal ABC Family'den 'Chasing Life'ın geleceğini belirleyen karar çıktı.

 

2. SEZON ONAYI ÇIKTI!

Buna göre, 'Chasing Life' kanaldan resmi 2. sezon onayını aldı.

BV Family Productions, Lionsgate, Televisa ve ABC Family ortak yapımcığında hazırlanan dizinin yeni sezonuyla ilgili şimdilik detay verilmedi.

 

KANALDAN AÇIKLAMA

ABC Family yönetim kurulu adına açıklama yapan başkan yardımcısı Karey Burke yeni sezon onayı hakkında şu açıklamalarda bulundu:

''İzleyicilerimiz, ilk bölümden itibaren  kahkahalar ve gözyaşları ile dizinin karakterleri ile aralarında bir bağ ve ilişki oluşturdular.

April'in bu cesur hikayesini anlatmaya devam edecek olmaktan dolayı heyecanlıyız.''[reklam]

HİKAYESİ

Sean Smith, Susanna Fogel, Joni Lefkowitz ve Aaron Kaplan gibi isimlerin uygulayıcı yapımcı olarak görev yaptığı 'Chasing Life' kanser hastası olduğunu öğrenen genç bir muhabirin yaşamı üzerine odaklanıyor.

 

ARADA

Dizinin ilk sezonu ise şu anda arada. 'Christmas special' bölümüyle birlikte ilk sezonu 21 bölümden oluşacak olan dizi 'Finding Chemo' isimli bölümle Ağustos ayında araya girmişti. Dizi, Locks of Love isimli bölümle 09 Aralık'ta ekranlara geri dönecek.

ABC Family, bünyesindeki dizilerden Mystery Girls ve Twisted için ise iptal kararı vermişti.

 

 

'MARVEL'S AGENT CARTER' VE 'GALAVANT' NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin