Chicago P.D. 5. sezonda Mykelti Williamson geri dönüyor!

Mykelti Williamson; Dick Wolf ve Matt Olmstead ikilisinin yaratıcısı olduğu NBC'nin polisiye dizisi Chicago P.D.'nin beşinci sezon oyuncu kadrosuna tekrar eden bir rolle dahil oldu.

Volkan Küçükel
19 Temmuz 2017 - 11:42
Gündem

Denny Woods, Chicago P.D.'ye geri dönüyor!

Mykelti Williamson; Dick Wolf ve Matt Olmstead ikilisinin yaratıcısı olduğu NBC'nin polisiye dizisi "Chicago P.D."nin beşinci sezon oyuncu kadrosuna tekrar eden bir rolle dahil oldu.

Daha önceden dizinin geride bıraktığımız sezonunun 20. bölümü "Grasping for Salvation"da Denny Woods karakteriyle diziye konuk olan aktör yine bu karakteriyle karşımızda olacak.

17-07/19/mykelti-williamson.jpeg

İlgili bölümde Voight (Jason Beghe) ile eski çalışma arkadaşı Denny Woods (Willaimson) eski bir davanın dosyalarını yeniden açmak durumunda kalmışlardı.

CHICAGO P.D. 5. SEZONDA YENİLİKLER!

23 bölümlük dördüncü sezonunu geride bırakan Chicago P.D.'nin yeni sezonunda birçok değişiklik göreceğiz.

Beşinci sezonda Matt Olmstead'in yerine showrunner olarak Rick Eid geçerken; dört sezon boyunca Erin Lindsay karakteriyle izlediğimiz dizinin başrollerinden Sophia Bush kadrodan ayrıldı.

Ayrıca Antonio Dawson'a hayat veren Jon Seda, Chicago Justice macerasının ardından diziye geri dönecek.

17-07/19/mykelti-williamson-aktor.jpg

WILLIAMSON'IN KARİYERİ

24 (Brian Hastings) ve Justified (Ellstin Limehouse) gibi dizilerde rol alan 60 yaşındaki Mykelti Williamson son dönemde ise WGN America'nın Underground (Moses) ve ABC'nin Designated Survivor (Chernow) dizilerinde rol aldı.

Dördüncü sezonunu izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 1.4 reyting oranı ve 6.536 izleyici ortalaması ile tamamlayan dizi, yeni yayın sezonunda Çarşamba akşamları The Blacklist ve Law & Order: SVU'nun ardından izleyicilerle buluşacak.

17-07/19/chicago-pd.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin