Chuck Lorre hakkında bilmediğiniz 5 şey!

Chuck Lorre hakkında bilmedikleriniz...

resim yok
07 Ekim 2013 - 16:10
Magazin

TV'de komedinin kralı denince akla ilk onun adı geliyor.

 

Bol ödüllü dizileriyle gündemden düşmeyen Chuck Lorre hakkında aslında çok az şey biliyoruz.

 

İşte Lorre hakkında ilginç bilgiler:

 

5 MADDEDE LORRE

* Kariyerine 1987 tarihli çizgi film Teenage Mutant Ninja Turtles'ın müziklerini besteleyip, Charles in Charge gibi yapımlarda yazar olarak çalışarak başlayan Chuck Lorre'un yapımcılıktaki çıkış projesi Roseanne.

 

* The Big Bang Theory ve Two and a Half Men dizileri ile tanıdığımız Chuck Lorre, Mike & Molly gibi hala izlemekte olduğumuz, Dharma & Greg gibi kültleşen ve Cybill gibi eskimeyen dizilerin de yaratıcısı.

 

* Komedinin Kralı ünvanıyla ün salsa da Chuck Lorre, kronik depresyon ve öfke kontrolü sorunları yaşadığını itiraf ediyor.

 

Chuck Lorre, ''Beni cennete koysanız da sinirimi bozacak tek şeyi bulur, ona öfkelenirim'' diyor.

 

* Chuck Lorre, ilk evliliğini iş arkadaşı Paula Smith ile yapıp işle aşkı bir arada yürütemeyince ikinci evliliğini Playboy kapak kızlarından Karen Witter ile gerçekleştirdi.

 

Ancak bu evlilik de sürmedi.

 

* Chuck Lorre Productions'ın yapımcılığını üstlendiği tüm yapımların sonunda ekranda beliren, hayata dair bir söylemin, bir esprinin yer aldığı kartların Charlie Sheen - Chuck Lorre gerginliği döneminde yayınlananlarında Sheen'e göndermeler vardı.[reklam]

LORRE ONUN ŞANS MELEĞİ

Adam olacak komedyen çocukluğundan belli olur diye bir laf olsaydı Jim Parsons için söylenebilirdi.

 

Çocukluğunda kazandığı madalyalara ve ödüllere ne yazık ki kariyerinde uzun üsre yaklaşamayan Parsons, Lorre'un kaleminden çıkan Sheldon Cooper karakteriyle bir Altın Küre ve üç tane de Emmy ödülü kazandı.

 

Kariyeri boyunca kazandığı tüm ödüller ve adaylıklar da yine aynı rolle Parson'a bahşedildi.

 

 

GAME OF THRONES TAHTI İSTANBUL TURUNDA! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin