resim yok
17 Nisan 2013 - 00:00

Bir elektronik firmasının özel davetinde sunuculuk yapan Engin Altan Düzyatan'a düğün hediyesi!

 

Esma Sultan Yalısı'nda

Samsung Electronics, yeni Smart TV teknolojilerini ve tasarımlarını, ünlü simaların katılımı ile önceki akşam Esma Sultan Yalısı’ nda gerçekleştirilen özel davette tanıttı.

 

Gecenin sunuculuğunu yaptı

Gecenin sunuculuğunu yapan Engin Altan Düzyatan’ı geçtiğimiz günlerde nişanlandığı Özge Özpirinçci yalnız bırakmadı.

İLK EV HEDİYELERİ TELEVİZYON

Gece boyuncu Düzyatan’ ı pür dikkat izleyen Özpirinçci, aralarda soluğu nişanlısının yanında aldı.

Teknoloji ürünlerinin yer aldığı standları gezen çift, LED Tvler hakkında yetkililerden bilgi aldı.

 

Önümüzdeki yaza evlilik planı

Önümüzdeki yaz evlilik planları yapan çiftin, ilk ev hediyesi de televizyon oldu. Yetkililer Engin Altan Düzyatan’ a 65 inch Samsung LED tv hediye etti.

 

Gecede tanıdık isimler


Esma Sultan’da gerçekleştirilen bu özel geceye, Aslı-Metin Şen, Rüştü-Işıl Reçber, Siren-Gökhan Çarmıklı, Tansa Mermerci, Özge Ulusoy, Ceylan Çapa-Burak Özçivit, Feryal Gülman’ın yanı sıra, Revna Demirören, Saba Tümer, Şebnem-Celal Çapa’nın da aralarında olduğu cemiyet hayatının tanınan isimleri katıldı.

 



Televizyon teknolojisinde ve tasarımında gelinen son noktayı ve yenilikçi vizyonunu tanıtmak için düzenlenen geceye ev sahipliği yapan Esma Sultan’ın tarihi mimarisi, davet için özel olarak hazırlanmış 3 Boyutlu muhteşem bir video gösterisine ev sahipliği yaptı.

95 kişilik bir ekibin, 27 gün boyunca özel olarak çalıştığı video mapping gösterisi, tarihi atmosferde davetlilere unutulmayacak bir görsel şov yaşattı.

 

ÜNLÜ ÇİFTTEN NİŞAN MÜJDESİ! DETAYLAR BURADA!
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin