resim yok
27 Mayıs 2010 - 00:00

Emre Kınay, Esra Akkaya'nın ajans partisine kızı Duru ve oyuncu sevgilisi Şahika Koldemir ile birlikte katıldı. Sihirli Anahtar Cast Ajansı'nın partisi, birçok ünlüyü bir araya getirdi. Partinin konukları arasında Emre Kınay da vardı. Kınay, kutlamaya, Emine Ün'le evliliğinden dünyaya gelen kızı Duru ve kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Şahika Koldemir ile katıldı. "Sensiz Yaşayamam"ın setinde tanıştığı Kınay'la iki aydır beraber olan Koldemir'in, Duru'ya da kendini sevdirdiği gözden kaçmadı. Parti boyunca küçük Duru'yu kucağından indirmeyen şahika Koldemir, beraberliğiyle ilgili sorulara "Emre'yle iki aylık bir ilişkimiz var. Çok mutluyuz. Duru'yla da aram çok iyi" diye yanıt verdi. Onun Duru ile samimiyeti, ilişkinin kısa sürede ciddiyet kazandığı, hatta yakında bir nikah haberi duyulabileceği şeklinde yorumlandı. Emine Ün, kızı Duru ile Şahika Koldemir'in yakınlığı hakkında şu yorumu yaptı: "Ne güzel fotoğraf, ne güzel manzara. Çok mutlu oldum, çünkü benim için öncelikle kızımın psikolojisi önemli. Demek Duru mutlu, keyifli, ne güzel... Benim kalkıp bu görüntüye ters bir şey söylemem imkansız" dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin