resim yok
21 Haziran 2011 - 00:00

Cihan Ünal'ın suçladığı Hande Ataizi’nin çift iç çamaşır ile sahneye çıktığı belirtildi...


 
Hande Ataizi ve Özel Hayatlar oyunundaki rol arkadaşı Cihan Ünal’ın arasındaki taciz polemiği iyice alevlendi.
Ataizi, oyunun 15 Haziran’daki Ankara turnesi sırasında vücuduna fazla dokununca uyardığı Ünal’ın üzerine yürüyüp kendisine “Oro...” diyerek bağırdığını ve diğer oyuncuların önünde dövmeye kalktığı için oyunu bıraktığını açıkladı. Ataizi’nin iddiasına 1 hafta sessiz kalan Ünal, Ayşe Arman’a verdiği röportajda “Or... “ dediğini kabul ettiği Ataizi’ni teşhircilikle suçlayarak “Hande’ye ‘Üzerinde cici bir pijama olsun. Daha rahat edersin’ dedim. ‘Yok ben bunu istiyorum’ diye haber gönderdi. Kostümünü kendi seçti. Ben de, ‘Biraz açık değil mi?’ dedim, ‘Ben gayet rahat idare ederim’ dedi. Seksi duruşu ve yatışı oyunda isteyen o. Pijama yerine gecelik giyen de o. Üstelik o şort külotun içinde hiçbir şey yoktu. Affedersiniz seyircilerden de, içini görenler oluyordu, ben de gördüm. Ama bu, onun tercihiydi.

Kanepede açılış sahnemiz var, bacaklarımın arasında yatıyor, o sahne de böyle değildi, böyle olmasını da kendi istedi. Ben oyuncularıma, ‘Kendinizi rahat hissedeceğiniz şeyleri söyleyin’ diyen bir rejisörüm. Hande’dir yani bunları talep eden. Belli sahnelerde ayağı göğsümde durması gerekirken, neredeyse kasıklarıma kadar indiren de kendidir. Yani ‘Sevişme sahnesini abarttı’ suçlamalarını asla kabul etmiyorum” diye konuştu.

Tayt giymek de istemiş

Ataizi’ninse Ünal’ın “İçinde hiçbir şey yoktu” iddiasında bulunduğu oyundaki şort külotun içerisine ten rengi bir külot daha giydiği öğrenildi. Çift külot ile frikik önlemi alan Ataizi’nin oyunda takla attığı sahnede dizinde morluklar ve yaralar oluştuğu için Ünal’a “Tayt giyebilir miyim? Yara bere içinde kalıyorum” diye sorduğu ancak Ünal’ın “Böyle daha iyi, ev hali, üzerinde ipek sabahlığın olsun” dediği iddia edildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin