'Çılgın Dersane 3' oyuncuları filmi anlattı!

Gelecek hafta Cuma günü vizyona girecek olan 'Çılgın Dersane 3'ün oyuncularının filme güveni tam: Serinin ilk iki filmini beğenenler bu filme bayılacak.

Editör
09 Ocak 2014 - 10:33
Röportaj

Gelecek hafta Cuma günü vizyona girecek olan 'Çılgın Dersane 3'ün oyuncularının filme güveni tam: ''Serinin ilk iki filmini beğenenler bu filme bayılacak. İzleyiciler eminiz filmi izlerken gülmekten yerlerinde oturamayacak.''

İlki 2007 yılında vizyona giren 'Çılgın Dersane' serisinin üçüncüsü gelecek hafta Cuma günü vizyona giriyor.

 

Yönetmenliğini Kamil Çetin'in üstlendiği filmin başrol oyuncuları Paşhan Yılmazel, Okan Karacan, Duygu Çetinkaya ve Buket Kahraman ile film hakkında konuştuk...

Bize filmin konusundan bahseder misiniz biraz?


OKAN KARACAN: Filmin konusu şöyle: Özlem Dershanesi'nin öğrencileri dershaneler arası müzik yarışmasının finali için Antalya'da bir otele yerleşiyor. Ancak dersane adına yarışacak olan öğrencinin hastalanması sonrası, ekip otel garsonlarından birini, kendi adlarına yarışması için ikna ediyor. Zaten sonra eğlence başlıyor.

 

SERİNİN EN ABSÜRD FİLMİ OLDU

'Çılgın Dersane 3', 17 Ocak'ta vizyona giriyor. Film vizyona girdikten sonra nasıl tepkiler bekliyorsunuz?


O.K.: Ben eminim ki seyirci bu filmin hakkını fazlasıyla verecek. Zaten serinin üçüncüsünü bitirdik; biz şimdiden dört ve beşinci filmlere konsantre olduk bile!
PAŞHAN YILMAZEL: Bu film serinin en absürd filmi oldu bence; izleyiciler de beğenecek. Zaten izleyiciler serinin ilk iki filmine yoğun ilgi gösterdi. Nasıl bir film izleyeceklerini biliyorlar; bu nedenle gişede başarılı olacağımıza eminim.
BUKET KAHRAMAN: Çok komik bir film oldu; bence izleyiciler gülmekten yerlerinde oturamayacak.

 

İSMİ GİBİ ÇILGIN BİR EKİP OLDUK

Filmin çekimlerinden de bahseder misiniz? Çekimler Antalya'da gerçekleşti yanılmıyorsam...


DUYGU ÇETİNKAYA: Geçen sene Haziran ayında Antalya'da gerçekleşti filmin çekimleri. Çekimler sırasında keyifli zaman geçirdik.
B.K.: Ama tabii sorun da yaşamadık değil; sonuçta hepimiz 20-25 yaşlarında gençleriz. Sette belli kurallarımız vardı. En geç 12.00'de uyuyorduk ve sabah 05.00- 06.00'da kalkıp çekime gidiyorduk. Düşünün, kurallar olmasaydı belki de çekimlerimiz aksayacaktı.[reklam]

Bir hayli güzel geçmişe benziyor setiniz. Sette hiç unutamadığınız bir an var mı peki?


D.Ç.: Benim var! Paşhan ve Ozan'ın bir sahnesi vardı; o sahnenin çekimleri sırasında güldüğüm kadar uzun zamandır hiç gülmedim. Çekimler sırasında ikisi de dengesini kaybetti ve suya düştüler. Onlar suya düşünce ekipten birçok kişi suya atladı. Ama su çok soğuktu, ortaya çok komik kareler çıktı. O sırada çekimin devam ediyor olması da tabii ortaya daha da komik bir durum çıkartıyor.

Sadece filmin ismi değil, ekip de bir hayli çılgın...


D.Ç.: Evet, bir arada cidden çılgın bir ekip olduk. 'Çılgın dersane' ruhunu set boyunca devamlı olarak yaşadık. Bence bu, çekimlere de yansıdı ve ortaya komik ve iyi bir iş çıktı. Ekip iyi olunca ve tam bir uyum yakalanınca, ortaya çıkan iş de zaten her zaman iyi oluyor.

 

FARKLI RENK GEREKLİ

'Çılgın Dersane' serisi için bazı sert eleştiriler yapıldı; siz bu konuda neler söyleyeceksiniz?


P.Y.: Ben bugüne kadar farklı türlerdeki filmlerde rol aldım. Bu film, gençlik filmi. Sinemada bu filmi izleyip keyifle vakit geçirin istiyoruz. Bununla ilgili ne tür bir eleştiri yapılabileceğini de bilemiyorum. Sinemada farklı renkler ne kadar çok olursa, o kadar hepimizin lehine. Sadece bizim filmimize değil, vizyona giren ve yüksek gişe başarısı yakalayan birçok filme sert eleştiriler yapılıyor.
O.K.: Ben takdirin izleyicide olduğunu düşünüyorum. Şu anda sektörde daha çok komedi filmleri yapılıyor. Eminim ki ilerleyen zamanlarda daha da iyi filmler yapılacak.

 

FRAGMAN

 

YENİ FİLMİ İÇİN TAM 15 KİLO VERDİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin