resim yok
29 Mart 2013 - 00:00

"İlişkiyi oluruna bırakırım,olmazsa bırakırım." diye özetlediği felsefesiyle kadın erkek ilişkilerine farklı bir soluk getiren çizgi roman kahramanı Otisabi dizisi ne zaman başlıyor?

Bir yıl önce çizer Yılmaz Arslantürk'ün ünlü karakteri Otisabi'nin dizi olacağı söylentileri, hayranlarını büyük bir beklenti içerisine sokmuştu.

 

Aylarca süren cast, mekan ve senaryo çalışmalarından sonra, Otisabi dizisinin çekimlerine Mart Ayında başlandı.

Balat Semti'nin ana mekan olarak seçildiği dizi, Mayıs ayında ilk bölümüyle SinemaTv'nin yer aldığı tüm platformlarda ve internette yayınlanacak.

OTİSABİ'DE HÜRREM GİBİ ALMANYADA BULUNDU

Yılmaz Aslantürk'ün 22 yıl önce çizmeye başladığı ve halen Uykusuz dergisinde okurlarıyla buluşan ünlü çizgi roman karakteri Otisabi için, Türkiye'de çok titiz bir çalışma yürüten yapımcılar, Otisabi'yi sonunda Almanya'da buldular.

 

Oyuncu değişikliği yaşandı

Daha önce Uğur Bilgin'in oynayacağı ilan edilen Otis Abi karakterini canlandıran Tim Seyfi, Türkiye'de İki Süper Film Birden ve Aşk Tutulması filmlerinde başrol oynadı. Sinema meraklıları onu Fatih Akın ve Emir Kustirica gibi ünlü yönetmenlerin filmlerinden de tanıyorlar.

Otisabi'nin ev sahibi Nejat Amca'yı, Devekuşu Kabere'den tanıdığımız Atilla Pekdemir oynuyor.

 

Diğer iki önemli karakter, Otisabi'nin komşusu Kağan'ı, Gürkan Kaçar, Barmen Barbaros'u da, Özgür Emre Yıldırım canlandırıyor.

 

Üç Yapım

Yapımcılığını Üç Yapım'ın gerçekleştirdiği Otisabi dizisinin yönetmeni ise Yüksel Yılmaz. Senaryosu ise, daha önce Bıçaksırtı ve Kapalıçarşı gibi Hikayelere imza atan Mustafa Ordaş'a ait.

[reklam]
13 Dakikalık 13 bölüm

"İlişkiyi oluruna bırakırım,olmazsa bırakırım." diye özetlediği felsefesiyle kadın erkek ilişkilerine farklı bir soluk getiren ve Türkiye'de ilk kez 13 dakikalık, 13 bölümle yayına girecek olan Otisabi'nin maceraları, izleyiciler tarafından giderek artan bir merakla bekleniyor.
 

 

Otisabi'den ilk kareler için tıklayın

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin