Claws 2. sezon onayını aldı!

TNT'nin yaz döneminde ekranlara getirmeye başladığı komedi soslu draması Claws için ikinci sezon onayı verildi.

TNT'nin yaz döneminde ekranlara getirmeye başladığı komedi soslu draması "Claws" için beklenen yeni sezon onayı haberi geldi!

CLAWS 2. SEZON 2018 SENESİNDE

Yayıncı kanaldan yapılan resmi açıklamaya göre 10 bölümlük ilk sezonunun yarısını geride bırakan dizi için 2. sezon onayı verildi. Yeni sezon bölümlerinin 2018 senesi içinde TNT ekranlarına gelmeye başlaması bekleniyor.

17-07/13/claws-twitter.png

CLAWS REYTİNGLERİ

Elde ettiği izlenme oranlarıyla kanal yönetiminin yüzünü güldüren dizinin yeni sezon onayı alması beklenen bir gelişmeydi. Dizi, tüm platformlar dahil edildiğinde bölüm başına ortalama 6.3 milyon izleyici sayısına ulaşmış durumda.

Rashida Jones & Will McCormack yapımcılığında, Eliot Laurence yaratıcılığında ve Janine Sherman Barrois showrunner'lığındaki Claws, prömiyerinden bu yana geliştirdiği izlenme oranlarıyla iddialı bir şekilde ekran macerasını sürdürüyor.

TNT Programlama Başkan Yardımcısı Sarah Aubrey konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Manatee County dikkat edin, bu kadınlar daha fazlası için geri geliyor" derken "Bu güçlü iradeli, neşeli ve gürültülü kadınlar türlü türlü sesleri temsil ediyor. İzleyicileri kesinlikle heyecanlandıran Claws, her hafta yeni izleyicilerin ilgisini çekmeye de devam ediyor" ifadelerini kullandı.

17-07/13/claws-tnt.jpg

"CLAWS" KONUSU

Warner Horizon Scripted Television yapımcılığındaki dizi; Güney Florida'da bulunan bir manikür - pedikür salonunda çalışan ve hepsi birbirinden oldukça farklı karakterlere sahip, sırlarla dolu beş kadının başından geçenlere odaklanan bir hikayeye sahip.

Niecy Nash, Carrie Preston, Judy Reyes, Karrueche Tran, Jenn Lyon, Jack Kesy, Kevin Rankin, Jason Antoon, Harold Perrineau ve Dean Norris dizinin oyuncu kadrosundaki isimler.

Claws, sezonun altıncı bölümü "No. 2" ile 16 Temmuz Pazar akşamı TNT ekranlarında kaldığı yerden devam edecek. Dizi, normal yayın akışında bir değişiklik gerçekleşmez ise sezon finalini 13 Ağustos'ta gerçekleştirecek.

"Claws" 1. sezon 6. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin