Claws'ın oyuncu kadrosuna Carrie Preston da katıldı

TNT'nin hikayesi Güney Florida'da bir manikür pedikür salonunda geçecek yeni sezon için pilot bölüm siparişini verdiği dizilerden Claws'ın oyuncu kadrosuna Preston da katıldı.

Volkan Küçükel
15 Ağustos 2016 - 23:13
Yeni Bölüm

Emmy ödüllü Carrie Preston (The Good Wife, True Blood) ekranlara fazla ara vermeden yeni bir projeyle daha karşımıza çıkmaya hazırlanıyor!

TNT'nin hikayesi Güney Florida'da bir manikür pedikür salonunda geçecek yeni sezon için pilot bölüm siparişini verdiği dizilerden Claws'ın oyuncu kadrosuna Preston da katıldı.

Rashida Jones ve Will McCormack'ın yapımcı kadrosunda yer aldığı dizinin senaryosu Eliot Laurence (The Big Gay Sketch Show, Welcome to Me) tarafından kaleme alınıyor.

PRESTON'UN ROLÜNÜN DETAYLARI

Desperate Housewives tarzında bir dizi olarak nitelendirilen ve Manatee County'de bir manikür pedikür salonunda çalışan beş kişinin hikayesine odaklanan dizinin pilot bölümünde Preston'u nasıl bir rolle göreceğiz?

Deadline'ın haberine göre, aktris dizide kıdemli kimseler üzerinde kimlik hırsızlığı dolandırıcılığı yapan ve şartlı tahliye ile hapisten çıkmış Polly karakterine hayat verecek.

16-08/15/carrie-preston-2.jpg

Le Train Train ve Warner Horizon yapımcılığındaki dizinin pilot bölümünün uygulayıcı yapımcı/showrunner'ı olarak Janine Sherman ismini görürken, Barrois Nicole Kassell bölümün yönetmenliğini üstlenecek.

CLAWS'IN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Niecy Nash (Reno 911) salon sahibi Desna, Harold Perrineau (Lost) Desna'nın akıl hastası ikiz kardeşi olarak daha önceden kadroya katılan isimler olurken; Jenn Lyon (Justified) ve Karrueche Tran (The Bay) kadrodaki diğer isimler.

Bakalım bu yeni dizi projesiyle ilgili önümüzdeki günlerde başka ne gibi gelişmeler yaşanacak...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin