resim yok
21 Ocak 2013 - 00:00

 

Zerrin ve Tülay, “Yalan Dünya”nın en eğlenceli ikilisi. Aynı zamanda leopar bluzları, mini etekleri, seksi ayakkabılarıyla dizinin en frapan kadınları.
 
Derya Karadaş ve İrem Sak, canlandırdıkları bu iki karakteri tüm özellikleriyle çok seviyor, benimsiyor, tabii giyim tarzları hariç!
 
*“Yalan Dünya” ekrana iki hafta ara verdi. Siz o arayı nasıl değerlendirdiniz?
 
- Ben o arayı tatil yaparak değerlendiremedim, çünkü “Dur Bir Dakika” adlı tiyatro oyunum devam ediyor. Bir yandan da Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde eğitim veriyorum, zamanım dersler ve sınavlarla geçti.  Bir de ben çok taze, yeni, görgüsüz bir teyzeyim. İlk defa yeğenim oldu. Şimdi iki aylık. Kalan tüm vakitlerimi onunla ilgilenerek geçirdim.
*Çekimlere verdiğiniz arada ekibi özlediniz mi? Neler hissettiniz sete dönünce?
 
- Ay çok fazla özledik birbirimizi ama set dışında da sürekli görüşüp hasret giderdik. Yeni bölümün çekimine de dün başladık, sete gelen herkes birbirini kucakladı.
*Peki neden böyle bir mola verdiniz çekimlere?
 
- Herkes çok merak etti bunun nedenini, sosyal medyada da yalan yanlış bilgiler paylaşılmış. Yılbaşı özel bölümünün çekimleri çok yoğun geçmişti. Sonrasında oyuncuların, senaristin, yönetmenin dinlenmesi açısından böyle bir araya gerek görüldü. Ama bu durum sadece bizim için geçerli değil, birkaç dizi daha yayına iki haftalık mola verdi. Genel olarak dizi sektöründe böyle bir durum var.
 
 
*Dizi bir süredir pazartesi akşamları yayınlanıyor. Gün değişikliği oyuncuları etkiliyor mu?
 
- Hiç etkilemiyor, rutin çekimlerimize devam ediyoruz.
 
*Seyircileriniz şikayet etmiyor mu bu değişiklikten?
 
- Bazı dizilerin günü dört-beş kere değişiyor, bizim bir kere değişti günümüz. Artık cuma değil, pazartesi günleri ekrana geliyoruz ve bu şekilde devam edeceğiz. Sadece şöyle bir durum oldu; okula giden genç öğrenciler salı sabahı erkenden kalkmak zorunda oldukları için bir mızmızlandılar ama “Yalan Dünya”nın takipçisi her şeye rağmen bırakmıyor diziyi.
*Seyirci, Zerrin karakterini çok sevdi. Bu sevginin sırrı ne sizce? Ve Derya neler katıyor buna?
 
- Hakikaten çok sevildi. Bunda, daha önce ekranlarda böyle bir rol olmaması etkendir.  Onun dışında, Zerrin konsomatris olmasına rağmen çok bilgili.  Ben Derya olarak Zerrin’in bilgisine sahip değilim. Kadın ekonomiyi de biliyor, futboldan da anlıyor.Ama şuursuz bir bilgisi var. Aynı zamanda üçkağıtçı. Dışarıdan bakıldığında çok sevimsiz bir karakter ama tüm bu özellikler bir araya geldiğinde ortaya keyifli bir rol çıktı.
Gülse’nin bu anlamda kalemi çok kuvvetli, ben de senaryoyu okurken çok eğleniyorum. Diğer sorunuza gelince... Benim küçük süslemelerle katkım oldu karaktere; konuşma biçimi olarak, mimikler olarak... 
 
*Sokakta nasıl tepkiler alıyorsunuz? 
 
- Ben bugüne kadar Zerrin karakteriyle ilgili tek bir olumsuz eleştiri duymadım. Çok sevilen bir karakter.
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin