resim yok
05 Şubat 2013 - 00:00

 

Geçen ağustos ayında evliliklerinde dördüncü yılı geride bırakan “Umutsuz Ev Kadınları” dizisinin Elif’i Ceyda Düvenci ile eşi Engin Akgün’ün sessiz sedasız boşandığı ortaya çıktı.
 
Geçen hafta anlaşmalı olarak boşanan ve birbirlerinden hiçbir şey talep etmeyen çift, tek celsede beşinci yılına giren evliliklerini noktaladı. İlk bebeklerini düşük nedeniyle kaybeden çift iki yıl önce prematüre doğan ve uzun süre yoğun bakımda kalan ikinci bebekleri Melisa Nur’u yaşatmak için büyük çaba sarf etmişti. Çiftin aralarının bozuk olduğu geçen yaz Bodrum tatili sırasında gün yüzüne çıkmıştı.
 
Eşiyle tartışmıştı
Düvenci’nin Bodrum’da tatil yaparken otelin havuz başında çevredekilere aldırış etmeden eşine “Bütün masrafları hep ben mi karşılayacağım?” diye bağırdığı gündeme gelmişti. Ancak kavga sonrası barışan çift, tatillerine devam etmişti. Boşandıkları öğrenilince yazılı bir açıklama yapan Düvenci ve eşi, “Evliliğimizi anlaşarak, medeni bir şekilde sonlandırdık. Evliliğimiz bitse bile, bundan sonra da evladımızın sağlığı ve mutluluğu için anne-baba olarak ve birbirine destek olan iki arkadaş olarak hayatımızın sonuna kadar kızımızın yanında olacağız” satırlarına yer verdi.
 
‘Neden para değil’
Optik ve protez göz merkezi sahibi olan eşiyle para sorunları yüzünden boşandıkları iddialarıyla için Düvenci, “Evliliğimiz maddi sebepler dolayısıyla bitmedi. Eşim tüm evliliğimiz boyunca maddi ve manevi olarak her zaman yanımda oldu ve boşandıktan sonra da olmaya devam ediyor” dedi. Eşiyle hâlâ aynı evde kaldığı öğrenilen Engin Akgün’ün kısa süre önce twitter sayfasına “Güzel olan her şey hep anılarda kalıyor” yazması dikkat çekti.
 
 
‘Boşanmayı basından öğrendik’
Ceyda Düvenci’nin babası usta oyuncu İsmail Düvenci ise kızının ayrılık kararını haftasonu kendisiyle paylaştığını ancak resmen boşandıklarını basından öğrendiğini söyledi. Engin Akgün ve annesiyle haftasonu görüştüklerini belirten baba Düvenci, “Boşanmışlar ama ilişkileri gayet iyi gidiyor. Bu olay normaldir. Belki bir süre ara verip tekrar birliktelik sözkonusu olabilir. Engin”nin maddi sıkıntıları olduğu doğru değil. Türkiye’nin ilk protez atölyesini açtı” dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin