resim yok
23 Temmuz 2010 - 00:00

Çeşme'de tatil yapan, Çok Güzel Hareketler Bunlar oyuncusu 22 yaşındaki Gizem Tuğral, denizde jetskiyle gezerken, bir kişiye çarpıp yaraladı. Kaza, Ilıca Plajı'nda meydana geldi. BKM Mutfak oyuncularından Bilgi Üniversitesi Medya ve İletişim Sistemleri Bölümü mezunu Gizem Tuğral, yaz tatilini geçirmek için geldiği Çeşme'de jetski ile denizde gezerken, iddiaya göre sahile yakın yüzen Bilgi Üniversitesi Reklamcılık Bölümü mezunu 24 yaşındaki Onur Altunbüken'e çarptı. Başından yaralanan Altunbüken, hastaneye kaldırılıp tedavi altına alındı. Gizem Tuğral'sa poliste ifadesi alındıktan sonra savcının işlemi evrak üzerinden takip edeceğini belirtmesi üzerine serbest bırakıldı. Gizem Tuğral, polisteki ifadesinde, "Nasıl oldu anlayamadım. Jetski ile denizde geziyordum. Birden sahile doğru yöneldim. Çarpmamak için çaba sarfettim. Ama başaramadım. Böyle olmasını ben de istemezdim. Allah'tan çarptığım kişinin durumu iyi" dedi. Gizem Tuğral, iddiaya göre yaşadığı kazanın ardından morali bozulduğu için tatilini yarıda kesip İstanbul'a döndü.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin