Çok konuşulan kavganın nedeniyle ilgili flaş iddia!

İddiaya göre, mekanda eski sevgilisi Polat ile Çelikkol'un eğlendiği gören Şahin öfkesine yenik düştü.

resim yok
09 Ocak 2015 - 10:27
Magazin

Kavganın nedeni Ebru mu?

Bir gece kulübünde birbirlerine giren İbrahim Çelikkol ile Selçuk Şahin'in kavga nedenlerinin Ebru Polat olduğu konuşuluyor. İddiaya göre, mekanda eski sevgilisi Polat ile Çelikkol'un eğlendiği gören Şahin öfkesine yenik düştü.


İşte detaylar.

 

FLAŞ İDDİA!

Fenerbahçeli Selçuk Şahin ile oyuncu İbrahim Çelikkol arasında bir gece kulübünde çıkan kavgaya, Şahin'in eski sevgilisi Ebru Polat'ın sebep olduğu öne sürüldü.

Selçuk Şahin kavga sonrası;

''Ben taksi bulmaya çalışırken nişanlımı kolundan tuttuğunu görünce çok sinirlendim ve müdahale ettim. İbrahim Çelikkol o sırada çok sarhoştu'' açıklaması yapsa da, magazin kulislerinde çok farklı bir iddia dolaşıyor.

 

ÇİLEDEN ÇIKTI

Konuşulanlara göre Şahin, o gece bir dönem aşk yaşadığı Ebru Polat'ı Çelikkol'un masasında görünce çileden çıktı.[reklam]

NİŞANLISINA RAĞMEN...

Yanında nişanlısı olmasına rağmen öfkesini yenemeyen futbolcu, nişanlısını evine gönderdikten sonra içeri girip Çelikkol'la tartıştı.

Fenerbahçeli futbolcu Selçuk Şahin ile şarkıcı Ebru Polat, 2007-2008 yıllarında aşk yaşamışlardı.

Evleneceklerine kesin gözüyle bakılan çift, ani bir kararla yollarını ayırmıştı.

 

 

ÜNLÜ ÇİFTİN BOŞANMASINDA YASAK AŞK İDDİASI!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin