Colony 3. sezon onayını aldı!

İkinci sezon finali için geri sayıma başlayan bilim-kurgu türündeki Colony dizisinin resmi 3. sezon onayını aldığı duyuruldu.

Şu sıralar USA Network'ten güzel haberler geliyor.

İkinci sezon finali için geri sayıma başlayan Colony dizisinin resmi 3. sezon onayını aldığı duyuruldu. Bu gelişmeyle birlikte Colony hayranları, dizinin ikinci sezon final bölümünü daha bir keyifle takip edebilecek.

COLONY 3. SEZON DETAYLARI

Bilim-kurgu türündeki dizinin 13 bölümden oluşacak 3. sezonu 2018 senesi içinde USA Network ekranlarında olacak.

SET VANCOUVER'A TAŞINIYOR

Carlton Cuse ve Ryan Condal ikilisinin yürütücü yapımcılığında iki sezondur Los Angeles'ta çekimleri gerçekleşen dizinin yeni sezon prodüksiyonu ise Kaliforniya vergi indiriminden yararlanamadıkları gerekçesiyle Vancouver'a taşınacak.

Bu duruma benzer olarak; The CW'nun Supergirl'ü ilk sezonunun ve ABC'nin Mistresses dizisi ikinci sezonunun ardından Los Angeles'tan ayrılmış ve sonraki sezonlar için Vancouver'a taşınmışlardı. Bu yer değiştirme olayı özellikle genç aileye sahip oyuncular için zorluk çıkarabiliyor ve beraberinde diziden ayrılıklara da neden olabiliyor. Mistresses'tan Alyssa Milano ve Supergirl'den Calista Flockhart bu nedenlerle kadrodan ayrılmak durumunda kalan isimler olmuşlardı. Bakalım Colony dizisinden de bu doğrultuda ayrılıklar gerçekleşecek mi?

17-04/05/colony-dizi.jpg

Legendary TV ve Universal Cable Prods yapımcılığında hazırlanan ve Josh Holloway & Sarah Wayne Callies ikilisini başrolde izlediğimiz dizide Tory Kittles, Peter Jacobson, Amanda Righetti, Jacob Buster, Isabella Crovetti-Cramp, Alex Neustaedter, Adrian Pasdar ve Tony Plana oyuncu kadrosunu oluşturan diğer isimler.

Los Angeles'ta gerçekleşen uzaylı istilası sonrasında yaşananları ekranlara getiren dizinin yeni sezon onayı hakkında açıklamalarda bulunan NBCUniversal Cable Entertainment Başkanı Chris McCumber "Colony; Carlton ve Ryan'ın yaratıcılığı, inanılmaz oyuncu kadromuz ve ekibimizle birlikte insanlık, hayatta kalma ve aile temaları etrafında etki yaratmaya devam ediyor" şeklinde konuşurken NBCUniversal Cable Entertainment İçerik Sorumlusu Jeff Wachtel ise üçüncü sezonun dizinin kitlesiyle daha derin bağlantılar kuracağını belirtti.

SEZON FİNALİ ZAMANI

Colony, ikinci sezonun 13. bölümü olan "Ronin" ile 06 Nisan'da USA Network ekranlarında sezon finalini gerçekleştirecek.

"Colony" 2. sezon 13. bölüm (Sezon finali) fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin