Community'nin 6. sezonunda farklılıklara hazır olun!

Şimdiden kült komedi olarak ilan edilen Community bilindiği üzere fanlarının büyük desteğiyle iptalden geri dönmeyi başarmıştı.

resim yok
14 Temmuz 2014 - 14:56
Magazin

Şimdiden kült komedi olarak ilan edilen Community bilindiği üzere fanlarının büyük desteğiyle iptalden geri dönmeyi başarmıştı.

Dizinin yapımcıları NBC'nin iptal kararı verdiği diziyi, Netflix benzeri online yayıncı olarak üyelerine hizmet veren Yahoo Screen ile anlaşarak yeniden hayata döndürmeyi başarmışlardı.


Altıncı sezon için yayıncı kuruluş tarafından 13 bölümlük sipariş verilmişti.

 

EKİBİN KEYFİ YERİNDE

Community hayranları kadar dizinin oyuncu kadrosu daha doğrusu tüm ekip bu gelişme karşısında oldukça mutlu.

 

'YARATICI SERBESTLİK'

Dizide Jeff Winger karakterine başarıyla hayat veren aktör Joel McHale, dizinin Yahoo'ya taşınarak adres değiştirmesinin kendilerine yaratıcı serbestlik konusunda büyük katkıları olacağını söylerken bazı engellerden arınacak olmalarının faydalarına değindi.

The Hollywood Reporter'a açıklamalarda bulunan McHale, dizinin yaratıcı ismi Dan Harmon'ın bundan sonra hikayeyi oluşturma aşamasında daha fazla yaratıcı serbestliğe sahip olacağını söylerken, dizinin televizon kanallarının sınırlama ve

dizginlemelerinden kurtulduğunu ifade ederken;[reklam]

''HEYECAN VERİCİ!''

''Çok heyecanlıyım. Çünkü artık reklam arası olmayacak, sınırlamalar daha az olacak. Dan için uygun bir oyun alanı gibi. Serbest, engelsiz bir Dan Harmon oldukça heyecan verici gözüküyor!'' şeklinde konuştu.

McHale, dizinin geleneksel televizyon modeli dışında bir platforma taşınmasının diziye zenginlik katıp güzelleştireceğini söylerken;

 

'BİG BANG THEORY İLE...''

''Biliyorum ki oyuncu kadrosu oldukça heyecanlı. Çünkü, tamamıyla yeni bir sınırdayız, Big Bang Theory'e karşı olmayacağız ve Yahoo'nun diziyi ortaya koymak için ne kadar heyecanlı olduğunu biliyoruz.'' ifadelerini kullandı.

 

FİNAL SEZONU MU OLACAK?

Bu arada altıncı sezonun aynı zamanda final sezonu olması beklenirken, dizinin göreceği ilgiye yönelik olarak şimdiden yedinci sezon olasılıkları üzerinde konuşulmaya başlandı bile. Hayranların uzun bir süredir isteği ise 6 sezon ve 1 sinema filmi olarak biliniyor.

 

 

FOX'UN 2014-15 SEZONU SONBAHAR TAKİVİMİ BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin