Community'nin 7. sezonu mu geliyor?

Community hayranlarını neşelendiren gelişmeler...

resim yok
04 Haziran 2015 - 14:25
İptal - Onay

Yahoo'dan heyecan ve merak uyandıran açıklama! 
.
Yahoo! Screen platformunda yayınlanmak üzere altıncı sezon onayını vererek sahip çıktığı Community'nin geçtiğimiz günlerde sezonu tamamlamasının ardından Yahoo'dan daha fazla Community bölümü sipariş edebileceğini ima eden bir duyuru geldi: 'Beklemede kalın-Bizi izlemeye devam edin!'
.
Peki bu açıklamayı neye yoralım?
.
İşte detaylar:
 

COMMUNITY CEPHESİNDE HAREKETLİ GÜNLER

Şu sıralar Community fanları harika vakit geçiriyor olsa gerek!
 

İLK GÜZEL GELİŞME: FİLM PROJESİ

Dizinin yıldız ismi Joel McHale geçtiğimiz gün konuk olduğu Conan'da yaptığı açıklamalarda dizinin film projesinin hayata geçmeye çok yakın olduğunu ve Dan Harmon'ın senaryoyu kaleme alması halinde bu işin artık netleşeceğini ifade etmişti.
.
Bu açıklama bir bakıma Community sever herkesin istediği 'Altı sezon ve bir film' kutsal sözünün gerçeğe dönmeye çok yakın olduğunu gösteriyor.
 

İKİNCİ GELİŞME İSE DAHA HEYECAN VERİCİ

Community hayranlarını neşelendiren tek gelişme bu değil! Yahoo'nun son yaptığı açıklama da dizi hayranlarının keyfine keyif kattı.
.
Dizinin 'Emotional Consequences of Broadcast Television' isimli altıncı sezonun son bölümünün izleyicilerle buluşmasının ardından, Yahoo'dan dizi hayranlarına bir not iletildi: 'Beklemede kalın-Bizi izlemeye devam edin!'
 

YENİ SEZON İMASI MI?

Bu açıklama dizi hayranlarınca bir diğer sezonun daha yolda olduğu izleniminin oluşmasına neden oldu.
.
Deadline'ın iddia ettiğine göre Yahoo'dan bir yetkili şu ifadeleri kullandı:
.
.
''Community'nin sezon finali bölümünün bugün (02 Haziran) yayınlanmasıyla fanların diziye ne derece bağlı olduklarını görmek bizleri oldukça heyecanlandırdı. Şu anda tüm bölümler art arda ve kısa zaman içinde izlemeniz için hazır, Community'nin verdiği keyfin ne kadar süreceği konusunda bizi izlemeye devam edin!''
 

MERAKLI BEKLEYİŞ BAŞLADI

Şimdilik tüm açıklamalar bu şekilde... Şu anda Community'i yedinci sezon için geri getirme ya da filmini yapma konusunda herhangi resmi bir anlaşma mevcut değil, dizinin yaratıcısı Dan Harmon ise sessizliğini koruyor.
.
Community hayranları, oluşan bu beklentiyle önümüzdeki günleri güzel bir haber alabilme umuduyla geçirecek.
.
'HOME FIRES' TAKİPÇİLERİNE MÜJDE! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin