Community'nin filmi gelecek mi?

Sevilen dizinin hayranları dikkatine!

Volkan Küçükel
13 Temmuz 2016 - 10:30
Yeni Bölüm

Community hayranlarını heyecanlandıran gelişmeler var!

Dan Harmon, sevilen komedi dizisi Community'nin hayranlarının sıklıkla dile getirdiği '6 sezon+1 film' isteğini yerine getirmeye kararlı gözüküyor.

ÇOK KONUŞULAN PROJE GERÇEKLEŞECEK Mİ?

Koca beş sezonun ardından NBC tarafından iptal edilen, sonrasında Yahoo! Screen platformunda yayınlanmak üzere Yahoo tarafından altıncı sezon onayı verilerek bir sezon daha ekran macerasını sürdürme fırsatı yakalayan dizinin takipçilerinin artık tek bir isteği var: Bir sinema filmiyle Community'e veda etmek...

DAN HARMON'DAN MÜJDELİ HABER!

Larry King'in sunduğu Larry King Now'a konuk olan kült sitcom'un yaratıcı ismi Harmon dizinin devamını yansıtacak harika bir film yapmak istediğini ve bunun gerçekleşeceğini ifade etti.

Harmon, bunun gerçekleşmesi için bir zaman aralığı verme konusunda ise tereddütlü.

16-07/12/community-season-6-joel-mchale.jpg

COMMUNITY OYUNCULARI ŞİMDİ NEREDE?

Harmon'ın zaman vermekten kaçındığı bu projeye dahil olması beklenen Community oyuncularının birçoğu şu sıralar küçük ekranlarda başka projelerle meşgul: Joel McHale (CBS-The Great Indoors), Gillian Jacobs (Netflix-Love), Danny Pudi (NBC-Powerless), Donald Glover (FX-Atlanta), Yvette Nicole Brown (CBS-The Odd Couple), Ken Jeong (ABC-Dr. Ken), John Oliver (HBO-Last Week Tonight), Jonathan Banks (AMC-Better Call Saul) ve Keith David (OWN-Greenleaf).

Dan Harmon, film projesine duyduğu ilgiyi geçen yaz San Diego Comic-Con'da da ortaya koymuş ve muhteşem bir film için çalışmalara devam ettiğini dile getirmişti.

Community hayranları, önümüzdeki günleri bu konuda güzel bir haber alabilme umuduyla geçirecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin