Condor dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var?

Condor dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? AT&T Audience Network'ün doğrudan 10 bölümlük ilk sezon onayı verdiği yeni dizi "Condor"un oyuncu kadrosu şekillenmeye devam ediyor.

Volkan Küçükel
27 Ağustos 2017 - 17:29
Gündem

AT&T Audience Network'ün doğrudan 10 bölümlük ilk sezon onayı verdiği yeni dizi "Condor"un oyuncu kadrosu şekillenmeye devam ediyor.

CONDOR OYUNCU KADROSUNA İKİ TAKVİYE

MGM Television ve Skydance TV ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin oyuncu kadrosuna Mouna Traore (Murdoch Mysteries) ve Ellen Wong (GLOW) ikilisi dahil oldu. Başroldeki Max Irons ile rol arkadaşı olan iki ismi sezon içinde tekrar eden rollerle izleyeceğiz.

"CONDOR" KONUSU

Sydney Pollack'ın 1975 yılı yapımı politik gerilim türündeki filmi "Three Days of the Condor"dan esinlenen; Jason Smilovic ve Todd Katzberg ikilisinin yazarlığını üstlendiği Condor'un hikayesi milyonlarca kişinin yaşamını tehdit eden korkunç ancak bir o kadar da zekice bir planın içinde kendisini bulan Joe Turner (Irons) adındaki genç bir CIA analisti üzerine odaklanıyor. William Hurt, Bob Balaban ve Mira Sorvino dizinin diğer yıldız oyuncuları olarak göze çarpıyor.

17-08/27/mounatraore.jpg

YENİ İSİMLERİN ROLLERİNİN DETAYLARI

Kadroya yeni katılan isimlerden Mouna Traore, CIA görevlisinin karısı Iris Lorimer karakterine hayat verirken; Ellen Wong ise Joe'nun en iyi arkadaşlarından ve meslek yaşamındaki sırdaşlarından Sarah Tan'ı canlandıracak.

Son olarak Kanada yapımı Murdoch Mysteries isimli televizyon dizisinde izlediğimiz Muna Traore'yi yakın zamanda Giacomo Gianniotti'li Acquainted ve Nalo Hopkins'in romanından uyarlanan Brown Girl in the Ring filmlerinde de izleyeceğiz.

17-08/27/ellen-wong.jpg

Son dönemde Netflix'in ikinci sezon onayını kapan GLOW dizisinde Jenny Chey karakteriyle karşımıza çıkan Ellen Wong ise Dark Matter dizisinde tekrar eden bir rolle yer almaya devam ediyor. The Carrie Diaries (Jill 'Mouse' Chen) oyuncuyu hatırlayacağımız bir diğer dizi.

CONDOR 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Çekimlerine Toronto ve Washington'da başlanan dizinin ilk sezon prömiyerini ne zaman gerçekleştireceği henüz duyurulmuş değil.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin