Constantine iptal mi ediliyor?

Constantine iptal mi ediliyor?

resim yok
26 Kasım 2014 - 17:16
İptal - Onay

NBC'nin yeni sezonda başlayan iddialı dizilerinden 'Constantine' ekran macerasına başladığı günden bu yana ne yazık ki bekleneni veremedi.

DC Comics'in korku türündeki çizgi romanı Hellblazer'dan uyarlanan ve insan görünümünde dolaşan melekleri ve iblisleri tanıma becerisine sahip John Constantine karakteri üzerine odaklanan dizi için geçtiğimiz günlerde yayıncı kanal NBC önemli bir karar almıştı.

 

İLK SEZON 13 BÖLÜM SÜRECEK YA DEVAMI?

Kanal, ilk sezonu için 13 bölüm sipariş edilen Constantine dizisine ekstra bölüm sipariş edilmeyeceğini açıklamış ve böylelikle ilk sezonun 22 bölüme uzama ihtimali ortadan kalkmıştı.

 

İPTAL Mİ EDİLECEK?

Kanalın genllikle güvendiği dizilere ek bölüm siparişi verdiği bilinen bir gerçekken bu durum 'Constantine 13 bölümden sonra iptal mi ediliyor?' sorularının sorulmaya başlanmasına neden oldu.

 

SHOWRUNNER KONUŞTU

Bu söylentiler üzerine açıklama yapmak durumunda kalan dizinin showrunner'ı Daniel Cerone 'Constantine'in iptal edilmediği konusunda ısrarlı söylemlerde bulundu.

 

'2. SEZON İÇİN UMUTLUYUZ'

Cerone ayrıca Twitter hesabından yapımcıların potansiyel ikinci sezon için umutlu olduklarını belirtirken şu ifadeleri kullandı:[reklam]

''Constantine'in reytingleri Hannibal'dan daha iyi durumda ve yükseliyor. Hannibal ikinci sezon onayını aldı. Yani izlemeye devam!''
 
Cerone son olarak yayıncı kanal NBC'nin de dizinin başarılı olmasını istediğini ve bunun için her türlü desteği verdiğini belirtti.

 

İZLENME ORANLARI

Dizinin ilk beş bölüm sonrası elde etmiş olduğu izlenme oranlarına bakacak olursak;

1. bölüm: 18-49 yetişkin yaş aralığında 1.40 reyting ve 4.28 milyon izleyici.

2. bölüm: 18-49 yetişkin yaş aralığında 0.90 reyting ve 3.06 milyon izleyici.

3. bölüm: 18-49 yetişkin yaş aralığında 1.00 reyting ve 3.14 milyon izleyici.

4. bölüm: 18-49 yetişkin yaş aralığında 0.80 reyting ve 3.47 milyon izleyici.

5. bölüm: 18-49 yetişkin yaş aralığında 1.10 reyting ve 3.54 milyon izleyici.

 

SEZON SÜRÜYOR

Constantine, Cuma günleri NBC ekranlarına gelmeye devam ediyor. Dizi, 28 Kasım'da 'Rage of Caliban' isimli bölümle kaldığı yerden devam edecek.

 

 

'HOT IN CLEVELAND'IN FİNAL ZAMANI NETLEŞTİ! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin