Copper iptal edildi!

BBC America ekranlarında izleyicilerle buluşan Copper hayranları için kötü haber!

resim yok
20 Eylül 2013 - 16:22
İptal - Onay

BBC America ekranlarında izleyicilerle buluşan Copper hayranları için kötü haber!

 

İşte detaylar:

 

İPTAL KARARI

The Hollywood Reporter'ın haberine göre, BBC America kanalının ilk orijinal senaryoya sahip dizisi Copper ikinci sezonu tamamlanmasının ardından ekranlara veda edecek.

 

Kısacası dizi için iptal kararı alındı!

 

FİNAL NE ZAMAN?

22 Eylül Pazar günü ekranlara gelecek olan 'The Place I Called My Home' isimli bölüm Shaw Media ve Cineflix Studios yapımcılığında hazırlanan Copper'ın final bölümü olacak.

 

''HEYECAN DOLU BİR DENEYİMDİ''

İptal kararı sonrası açıklama yapan BBC America'dan Perry Simon şu ifadeleri kullandı:

''Copper, yapıma dahil olan herkes adına oldukça heyecan verici ve büyüleyici bir deneyim oldu.

Tom Fontana, Barry Levinson, Will Rokos, Thomas Kelly gibi isimlerle ve olağanüstü bir kadro ile yolculuğumuz boyunca çalışma fırsatı yakalamış olmak bizleri oldukça gururlandırdı.''

Yeni göçmen topluluklarının oluştuğu 19. yüzyıl New York'unda geçen ve İrlandalı göçmen bir polis memurunun (Kevin "Corky" Corcoran) hikayesi üzerine odaklanan Copper'ın çekimleri Toronto, Kanada'da gerçekleşmekteydi.

 

OYUNCU KADROSU

Tom Fontana (Oz, Homicide: Life on the Street) ve Will Rokos (Soutland) ikilisinin yaratıcısı oldukları Copper'ın oyuncu kadrosunda;

Tom Weston-Jones (Kevin Corcoran), Kyle Schmid (Robert Morehouse), Franka Potente (Eva Heissen), Anastasia Griffith (Elizabeth Haverford), Ato Essandoh (Matthew Freeman), Kevin Ryan (Francis Maguire), Kiara Glasco (Annie Reilly) ve Dylan Taylor (Andrew O'Brien) gibi isimler rol alıyordu.[reklam]

BBC America ve Cineflix Studios ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin uygulayıcı yapımcı kadrosu ise Barry Levinson, Fontana, Rokos, Christina Wayne, Jim Finnerty, Sherri Rufh, Sam Berliner, Sally Catto ve Katherine Buck'tan oluşmaktaydı.

 

ORPHAN BLACK'IN...

Kanalın ilk sezonuyla büyük başarı elde eden dizisi Orphan Black'in çekimlerinin ise yakın bir zamanda Toronto'da başlayacağını da not olarak belirtelim.

 

 

TV2'DE YENİ SEZONUN YABANCI DİZİLERİ LİSTESİ BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin