resim yok
22 Mayıs 2015 - 15:26
İptal - Onay

Steve Delaney ve Graham Linehan ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı BBC sitcom'u 'Count Arthur Strong'un yeni bir sezon ile hikayesine devam edeceği duyuruldu!
.
Count Arthur Strong's Radio Show! isimli ödüllü radyo programının televizyon ekranlarına uyarlaması olan komedi dizisinin 3. sezonuyla ilgili detaylar ve ilk açıklamalar şöyle:
 

YENİ SEZON DETAYLARI

* İlk sezonu altı, ikinci sezonu yedi bölümden oluşan dizinin üçüncü sezonu için 7 bölümlük sipariş verildi.
.
* Steve Delaney'i Count Arthur Strong, Rory Kinnear'ı ise Michael Baker karakterleriyle izlemeye devam edeceğiz.
.
* Yeni sezon çekimleri 2016 senesi içinde stüdyo seyircisi önünde çekilecek.
.
* Yeni bölümler 2016 senesi içinde BBC1 ekranlarında izleyicilerle buluşacak.
 

İLK AÇIKLAMALAR

Steve Delaney yeni sezon onayının çıkmasının ardından yaptığı açıklamada
.
''BBC One'ın Count Arthur Strong'un yeni bir sezonunu talep etmesi nedeniyle oldukça memnun ve heyecanlıyım. Nereyi imzalayacağım? Fikirlerini değiştirmeden önce çabuk!'' şeklinde esprili bir dille duygularını dile getirdi.
.
Dizinin ortak yaratıcısı Graham Linehan'ın düşünceleri ise şöyle:
.
''Arthur, Michael ve çetesinin daha fazla maceralarını göreceğimiz için çok mutluyum.''
 

EKRAN MACERASI

Count Arthur Strong karakterini bizlerle tanıştıran BBC Radio 4 programı Count Arthur Strong’s Radio Show!'un gördüğü ilginin ardından televizyon ekranlarına 'Count Arthur Strong' ismiyle uyarlanan dizi ilk olarak 2013 senesinde BBC2 ekranlarında altı bölümden oluşan ilk sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkmıştı.
.
Bu sene 06-17 Şubat tarihleri arasında ekranlara gelen yedi bölümlük sezon ise BBC1 ekranlarına taşınmış olarak bizlerle buluşmuştu.
.
'CUCKOO' İÇİN 3. SEZON ONAYI GELDİ! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin