Criminal Minds 13. sezon onayını aldı

CBS, veteran draması Criminal Minds için resmi 13. sezon onayını duyurdu.

Ekranların uzun soluklu dizilerinden Criminal Minds ile bir sezon daha beraberiz!

Yayıncı kanal CBS, veteran draması Criminal Minds için resmi 13. sezon onayını duyurdu.

Dizi, böylelikle kanalın yeni sezon onayını erkenden güvence altına alan 8. ve toplamda 2017-18 sezonu için yeni sezon onayını verdiği 19. dizisi oldu.

Dizinin yeni sezon onayı alması beklenen bir gelişmeydi. 12. sezonunu sürdüren dizi izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş aralığında 1.4 reyting oranı ve 7.5 milyon izleyici ortalamalarıyla yoluna devam ediyor.

13. SEZONDA HANGİ İSİMLER OLACAK?

Geçtiğimiz sene Shemar Moore'un ayrılışı, Thomas Gibson'ın beklenmedik çıkışı, Paget Brewster'in geri dönüşü ve Aisha Tyler'ın düzenli oyuncu kadrosuna katılması, Adam Rodriguez ve Damon Gupton gibi yeni isimlerin katılımıyla hareketli bir dönem yaşıyan Criminal Minds'ın gelecek sezonu için şimdilik önemli bir değişiklik planlanmıyor. Mevcut oyuncu kadrosunun aynı şekilde diziye devam etmesi bekleniyor.

17-04/08/criminal-minds.jpg

Bu durum Joe Mantegna, Matthew Gray Gubler, A.J. Cook ve Kirsten Vangsness gibi eski oyuncuları da içeriyor.

Bunun dışında Mark Gordon ve Breen Frazier ile birlikte yürütücü yapımcılık yapan Erica Messer'ın yeni sezonda showrunner görevine devam etmesi beklenen bir diğer gelişme.

ABC Studios ve CBS Television Studios ortak yapımcılığında hazırlanan Criminal Minds, 26 Nisan'da sezonun son üç bölümünü tamamlamak için CBS ekranlarına geri dönecek.

17-04/08/criminal-minds-cbs.jpg

CBS DİZİLERİNİN ONAY-İPTAL DURUMU

Criminal Minds bu yeni sezon onayı ile birlikte kanalın diğer geri dönecek dizileri Madam Secretary, Blue Bloods, Hawaii Five-0, NCIS, NCIS: Los Angeles, NCIS: New Orleans, Bull, MacGyver ve Scorpion ile geri dönecek komediler The Big Bang Theory, Mom, Kevin Can Wait, Life in Pieces, Man With a Plan ve Superior Donuts'ın arasına katıldı.

Criminal Minds: Beyond Borders, Elementary, Code Black, 2 Broke Girls ve The Odd Couple ile kanalın yeni dizileri Pure Genius, Training Day, Doubt, The Great Indoors ve Ransom'ın gelecekleri henüz belli değil.

Dizinin spinoff'u Criminal Minds: Beyond Borders vasat reyting grafiğiyle şimdilik gelecek yönünden pek umut vermiyor.

"Criminal Minds" 12. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin