Criminal Minds 13. sezonda Damon Gupton olmayacak!

Criminal Minds'ın 13. sezonu öncesinde kadrodan bir ayrılık haberi geldi. Damon Gupton yeni sezonda yok!

Volkan Küçükel
12 Haziran 2017 - 17:04
Gündem

Geçtiğimiz ay içinde 12. sezon finalini gerçekleştirerek sonbahar dönemine kadar araya giren ekranların uzun soluklu dizisi Criminal Minds'ın 13. sezonu öncesinde kadrodan bir ayrılık haberi geldi.

CRIMINAL MINDS 13. SEZON ÖNCESİ AYRILIK!

Geçtiğimiz sene ana oyuncu kadrosundaki Thomas Gibson'ın beklenmedik ayrılışının ardından oyuncu kadrosuna Özel Ajan Stephen Walker karakteriyle dahil olan yeni isimlerden Damon Gupton, Criminal Minds 'ın gelecek sezonunda kadroda olmayacak.

Paget Brewster'in Prentiss rolüyle geri dönüşü, Aisha Tyler'ın Dr. Tara Lewis rolüyle ana oyuncu kadrosu statüsüne yükselmesi ve FBI Ajanı Luke Alvez karakteriyle Adam Rodriguez'in oyuncu kadrosuna dahil olmasına şahitlik ettiğimiz 12. sezonda düzenli bir rolle karşımıza çıkan Gupton'ın ayrılışının ardından kadroya yeni bir ismin katılıp katılmayacağı şimdilik belirsiz.

17-06/12/damon-gupton-twitter.png

AYRILIĞIN NEDENİ NE?

Gupton'ın diziden ayrılışının senaryodaki yaratıcı sebeplerden olduğu belirtiliyor.

ABC Studios ve CBS TV Studios yapımcılığında hazırlanan Criminal Minds'ın 13. sezonu için geçtiğimiz günlerde Joe Mantegna ve Matthew Gray Gubler ile yeni sözleşme imzalanmıştı.

Mark Gordon ve Breen Frazier ile birlikte yürütücü yapımcı kadrosunda bulunan Erica Messer'ın yeni sezonda showrunner görevine devam etmesinin beklendiği dizi, yeni sezon onayını geçtiğimiz aylarda almıştı.

17-06/12/damon-gupton-1497276119.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin